Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ναυάγησε στο λιμάνι του ο Ταμυναϊκός 0-1 από τον Παναργειακό

Χωρίς να καταφέρει να παίξει ουσιαστικό ποδόσφαιρο ο Ταμυναϊκός ηττήθηκε από τον ψυχωμένο Παναργειακό μέσα στο Αλιβέρι με 0-1 που ήρθε στο Αλιβέρι με 13 παίκτες,, σε ένα αγώνα όπου οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν να πελαγοδρομούν στο πρώτο εικοσάλεπτο όπου δέχθηκαν το μοναδικό γκολ του αγώνα, ενώ τα πολλά λάθη στην άμυνα του, έδωσαν καλές στιγμές στον Παναργειακό που δεν τις εκμεταλλεύτηκε.
Μετά το ημίωρο οι γηπεδούχοι σοβαρεύτηκαν αμυντικά αλλά επιθετικά ήταν ακίνδυνοι.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, είχαν δοκάρι στο ξεκίνημα αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι με πολύ σωστή τακτική να φύγουν με την νίκη από το Αλιβέρι. Ο Ταμυναϊκός είχε όμως τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει.

Στις λιγοστές φάσεις του αγώνα στο 7' στην πρώτη επίθεση του Παναργειακού ο Πούτσης εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στα καρέ του Μητακίδη και άνοιξε το σκορ 0-1.
Στο 14' η απάντηση με απ' ευθείας φάουλ του Πιλάτη που μπλόκαρε ο Τσέλιος.
Στο 18' ο Ταμυναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν κεραυνός του Κούρτη μπλόκαρε προσωρινά ο Τσέλιος, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα που στρώθηκε στον Ραμπαβήλα που από ένα μέτρο πλάσαρε άουτ.
Στο 48' νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ταμυναϊκό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μήτρου ο Αναστασίου με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Τσέλιου.
Στο 68' πλασέ από πλάγια του Μήτρου μπλόκαρε ο Τσέλιος.
Στο 78' νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ταμυναϊκό με Ραμπαβήλα και Κώτση να αδυνατούν να πλασάρουν από κοντά.
Στην αμέσως επόμενη φάση ο Παναργειακός βγήκε στην κόντρα επίθεση και ο Φασουλής βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μητακίδη που έσωσε την εστία του.

Ταμυναϊκός Αλιβερίου: Βαγγ. Λαθουράς.
Μητακίδης, Ζαρίφης, (75' Ζάχι), Κρόκος, Καρράςμ Αναστασίου Β, Αναστασίου Ιδ, Κώτση (86' Καρατζάς, Ναλισσόβας, Ραμπαβήλας (89' Σταμέλος), Κουρτης, Πιλάτης (46' Μήτρου).




Παναργειακός: Γ Κετικίδης.

Τσέλιος, Παναγιώτου, Καλλάρας, Μεζίνι, λιακόπουλος (69' Φασουλής), Πούτσης, Καλογεράκης, Καλύβας, Καλογερίδης, Παιδάκης, Ντούκιτς.