Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έκανε μάγκα τον Βέλγο ο Ν.Σταματάκος

Η φετινή χρονιά είναι η πιο παραγωγική της καριέρας του για τον Ν.Σταματάκο σε επαγγελματικό επίπεδο πετυχαίνοντας έξι γκολ δίνοντας παράλληλα έντεκα ασίστ.
Ο πιστολέρο εκτός από τα γκολ που έδωσαν βαθμούς στον Εργοτέλη σέρβιρε και έντεκα ασίστ οι περισσότερες από τις οποίες είχαν αποδέκτη τον Βέλγο Ούγκο Κάιπερς που σκόραρε εικοσιδύο φορές.
Ο δεύτερος σκόρερ της football League έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της super League και αυτό το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Ευβοιώτη μεσοεπιθετικό.
Με τη χρονιά να φτάνει στο τέλος και το συμβόλαιο του Σταματάκου να τελειώνει σίγουρα ο 26 χρόνος επιθετικός έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.
Με τον Τ.Γκώνια να συνεργάζονται περίφημα για δεύτερη χρονιά η Αίγυπτος μπορεί να μη πέφτει μακριά ακολουθώντας τον Βοιωτό προπονητή στον επόμενο σταθμό της καριέρας του..
Ο Ερετριανός επιθετικός έχει ακόμη ένα λόγο να χαμογελάει καθώς η ομάδα που τον ανέδειξε ο Απόλλων Ερέτριας ανέβηκε στην γ΄ εθνική κάνοντας τον πιστολέρο διπλά χαρούμενο.
Σε ποστάρισμα του στο facebook έγραψε ''Πάμε όλοι μαζί στη β΄εθνική' με τον Α.βαλκάνο να είναι ο πρώτος που να δηλώνει παρόν στο καλεσμά του.

Πολλά μπράβο σε όλους σας👏👏👏!!!Του χρόνου πάμε μαζί για β εθνική😜😜😜🤙🤙🤙