Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το γλέντησαν στον Άγιο για την άνοδο στην Β΄ Κατηγορία.

Μετά το ισόπαλο αγώνα με την ΑΕΚ Νέου Πύργου, παίκτες , διοίκηση και φίλοι της ομάδας του ΑΟ Αγίου πήγαν στην κεντρική πλατεία του χωριού όπου είχαν οργανώσει την φιέστα για την μετά από πολλά χρόνια επαναφορά της ομάδας στην Β΄ Κατηγορία του νομού.
Βεγγαλικά, καπνογόνα, ιαχές και ξέφρενο γλέντι ήταν τα χαρακτηριστικά της βραδιάς.
Μιας βραδιάς που ήταν παρών ο αντιπρόσωπος της ΕΠΣ Εύβοιας Γιώργος Αλαφάκλης και ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήρια του για την άνοδο της ομάδας στην Β΄ Κατηγορία.
Στη συνέχεια χαιρέτησε η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού η οποία τόνισε πως είναι δύσκολο αυτή τη χρονιά να γίνει το γήπεδο του Αγίου.
 Ακολούθησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κοντζιάς που ευχήθηκε να γιορτάσει η ομάδα του χρόνου την άνοδο στην μεγάλη Κατηγορία του νομού.
Τέλος ο Νίκος Γιαννούλης, προπονητής της ομάδας,  επεσήμανε πως η κατάκτηση αυτή είναι κατάκτηση όλης της ομάδας και  την αφιέρωσε στη γυναίκα του Μαρία.
Ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου και  των μεταλλείων και στη συνέχεια φαγητό και ποτό μέχρι αργά.
Παρόντες εκτός από τους προαναφερθέντες ήταν και οι: Παναγιώτης Σταυρόπουλος και Θωμάς Αναγνωστάκης (Σύμβουλοι της ΕΠΣΕ), η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Μυρτώ Παπαϊωάννου και οι Αντιδήμαρχοι Κυριάκος Βογιατζής και Δημήτρης Αγγελόπουλος.
Θα ακολουθήσει ρεπορτάζ με πλούσιο φωτορεπορτάζ αλλά και αποκλειστική συνέντευξη του προπονητικού διδύμου Γαννούλη - Ζουπανιώτη

Δείτε σε Video σκηνές απο τη βραδιά,  απο τα Live που  κάναμε