Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 15 Απριλίου 2018: Επιστροφή στα "μεγάλα σαλόνια" του ΑΟ Ωρεών, με υπογραφή Φανούρη Μαυρούτσικου


Νάτοι - Νάτοι, οι Πρωταθλητές ...
Μεγάλη νίκη σήμερα του ΑΟ Ωρεών με 5-1 επι του Ταξιάρχη,  που ουσιαστικά τον ανακηρύσσει πρωταθλητή του Α΄ Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας.
Έτσι η ομάδα των Πολύδωρα Δημητρίου και Θανάση Γουρνά από σήμερα βλέπει προς την Α΄ Κατηγορία που από του χρόνου θα αγωνίζεται. Η ομάδα επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία του νομού μας μετά από πολλά χρόνια (συγκεκριμένα ήταν στην Α΄ της περίοδο 2009 – 2010), αφού πραγματοποίησε μια κούρσα πρωταθλήματος που πραγματικά ήταν ξεχωριστή για την φετινή αγωνιστική σεζόν. Και λέμε ξεχωριστή μιας και η ομάδα είχε μόνο δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες, ενώ τα νικηφόρα της παιχνίδια είναι 19 (μέχρι σήμερα)!
Δίκαια λοιπόν η ομάδα σήμερα πανηγύρισε αυτή της τη διάκριση, τόσο στον αγνωστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια (με σαμπάνια που άνοιξε ο αρχηγός της Βαγγέλης Μούστος). Εκεί λοιπόν με το σύνθημα «Και στην Α΄ είναι ωραία με τους Ωρεούς παρέας» πανηγύρισαν ξέφρενα οι παίκτες αλλά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και ο πρπονητής της Θανάσης Γουρνάς (ο οποίος κάλεσε τους παίκτες να είναι όλοι… παρόντες στην προπόνηση της Πέμπτης)

Τα γκολ

 5΄ Ο Ι. Φ. Μαυρούτσικος ανοίγει το σκορ με κεφαλιά, 1 – 0.
25΄ Ο Ασαμόα από κοντά διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων, 2 – 0.
62΄ Ο Ι. Φ. Μαυρούτσικος για δεύτερη φορά βρίσκει τα δίχτυα του Μουρίδη και κάνει το 3 – 0.
75΄ Ο Αναγνωστάκης από κοντά με πλασέ στην κίνηση της μπάλας κάνει το 4 – 0.
81΄ Ο Δαρζέντας με πέναλτι πετυχαίνει το γκολ της τιμής του Ταξιάρχη, μειώνοντας σε 4 – 1.
85΄ Ο Μούστος γράφει με πέναλτι  το τελικό 5 – 1.

Να σημειώσουμε πως ο Κοντογιάννης είδε την κόκκινη κάρτα μιας και με το χέρι έκοψε την μπάλα στην περιοχή του Μουρίδη και χρεώθηκε με  πέναλτι ο Ταξιάρχης, που έμεινε με 10 παίκτες.


Α.Ο. Ωρεών (Γουρνάς):
Μαυρούτσικος Δ, Τζαφεράι (84΄ Κούκης), Σταματονικολός (84΄ Ματζώρος), Τριανταφύλλου (46΄ Φαράντος), Βασιλείου, Καραπάνος (64΄ Αναγνωστάκης), Μούστος, Μαυρούτσικος Ι Φ, Ασαμόα, Πανώφ, Ένεχ

Ταξιάρχης (Μισιρλής):
Μουρίδης, Τσαμούρογλου, Σούρρας (74΄ Κουτσογιωργάκης Γ), Καπόλος, Κοντογιάννης, Λυσσέας, Δέσπους Δ, Δαρζέντας , Βασιλείου (88΄ Κουτσογιωργάκης), Δημητράκης,
Μπαλαμούτης (68΄ Δέσπους Χ)

Διαιτητής: Βρακάς
Βοηθοί: Καμπούρης – Παππάς

Δείτε τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια, όπως τα κάναμε LIVE στο FaceBook
και πιο κάτω το φωτορεπορτάζ, κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που βρίσκεται αμέσως μετά το Video