Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Ωρεών: Μετά απο 9 χρόνια και πάλι στην Α΄ Κατηγορία

Και τυπικά πρωταθλητές από χθές οι Ωρεοί, που με μια φιέστα  γιόρτασαν  μέχρι  αργά το βράδυ την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας (Α΄ Όμιλος) και την άνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας.
Έτσι από χθες η ομάδα του ΑΟ Ωρεών θα είναι η τρίτη που θα εκπροσωπεί την Βόρεια Εύβοια στην Α΄ Κατηγορία (μαζί με Αιδηψό και Σκεπαστή).
Από νωρίς στο γήπεδο του Νέου Πύργου βρέθηκε όλο το Προεδρείο της ΕΠΣ Εύβοιας με πρώτο τον Γιώργο Ψαθά. Παρούσα και η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου Σπανού, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κοντζιάς, οι Αντιδήμαρχοι Θάνος Τσάντζαλος, Κυριάκος Βογιατζής και Θανάσης Σπανός, το μέλος του Νομικού Προσώπου Δημήτρης Φεργαδιώτης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, κάτοικοι και  φίλοι της ομάδας του ΑΟ Ωρεών.
Για την ιστορία θα αναφέρουμε πως το χθεσινό παιχνίδι των Ωρεών με την ΑΕ Κηρίνθου ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της περιόδου με νικητές τους γηπεδούχους με 2 – 0.
Ο Πανώβ έκανε το 1 – 0 στο 12΄ με κοντινό πλασέ, ενώ το 2 – 0 έκανε ο Μούστος στο 74΄ έπειτα από ασίστ του Φαράντου.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η διαδικασία της απονομής με τον Νίκο Μαυρούτσικο να χαιρετά τους παρευρισκόμενους με εμφανή συγκίνηση, τονίζοντας πως το πρωτάθλημα είναι κατάκτηση των ποδοσφαιριστών που φέτος δεν είχαν γήπεδο για να προπονηθούν.
Να πούμε πως στη συνέχεια η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου, αναφέρθηκε για μια φορά ακόμα στο γήπεδο των Ωρεών και επανέλαβε πως θα είναι έτοιμο για τη νέα σεζόν.

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην ομάδα με πλακέτες ο Γιώργος Ψιλούδης (παλιός παίκτης της ομάδας ο οποίος έπαιξε και χθές), ο Παναγιώτης Ματζώρος (παλιός παράγοντας), ο Γιώργος Πίσχινας και Γιάννης Παπακωνσταντίνου για την προσφορά τους στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, ο παλαίμαχος Κώστας Μισιρλής αλλά και η ίδια η ΕΠΣ Εύβοιας.
Ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί με την κούπα του πωταθλητή μέσα στο γήπεδο με σαμπάνιες και με βασικό σύνθημα «Και στην Α΄ είναι ωραία, με τους Ωρεούς παρέα» αλλά και με αναφορές στον Πανωραϊκό.
Στη συνέχεια οι πανηγυρισμοί μεταφέρθηκαν στο χωριό, όπου οι παίκτες πάνω σε φορτηγάκι παρέλασαν στην παραλία των Ωρεών με κατάληξη στις «Άγκυρες» όπου και  εκεί όλοι μαζί, παιδιά, ποδοσφαιριστές, γυναίκες των ποδοσφαιριστών, αλλα και οι Σύλλογοι των Ωρεών, γιόρτασαν κάτω από τα πυροτεχνήματα που φώτισαν με χρώματα τον ουρανό.
Ακολούθησε γλέντι με φαγητό και ποτό μέχρι πολύ αργά το βράδι.

Δείτε ΤΙ δήλωσε η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου - Σπανού




Δείτε φωτορεπορτάζ, αλλά θα ακολουθήσει ΠΟΛΥ Πλούσιο, αργότερα... αλλά και VIDEO


BEΓΓΑΛΙΚΑ


Φωτορεπορτάζ με κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί