Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 1 Απριλίου 2018: Εξάσφαιρη η Σκεπαστή


Μεγάλη νίκη σημείωσε σήμερα η ομάδα της Σκεπαστής με 6-1 απέναντι στον Ολυμπιακό Χαλκίδας. Μία νίκη που πήρε χαρακτήρα θριάμβου, αφού ο ομάδα των Μπεκάκου – Τσαραμίρση έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο, δεν άφησε στον Ολυμπιακό ουσιαστικά χώρο να αντιδράσει και πέτυχε και τα  έξι γολ σχεδόν στην πρώτη ώρα του αγώνα. Έτσι στη συνέχεια κατέβασε ρυθμούς και έκανε και τις τέσσερις αλλαγές της (όπως και ο Ολυμπιακός) βάζοντας  νέους ποδοσφαιριστές.
Ο χωρός των γκολ ξεκίνησε με τον Θαλασσινό Ι τΒ στο 14΄  με πετυχημένη εκτέλεση πέναλτι, 1-0.
Στο 25΄  ο Ζουζουλής διπλασίασε τα τέρματα της Σκεπαστής, 2-0, ενώ το 3-0 ήλθε στο 38΄ και πάλι με τον Θαλασσινό Ι τΒ, σκορ που ήταν και αυτό του πρώτου μέρους.
Στο 49΄ο Ζουζουλής με υπέροχο σουτ διπλασιάζει τα σημερινά του τέρματα και κάνει το 4-0, ενώ λίγο μετά, στο 55΄  συγκεκριμένα, ο Θαλασσινπος Ι τΒ πετυχαίνει χατ -τρικ γράφοντας το 5-0.
Το τελευταίο γκολ του θριάμβου της Σκεπαστής πέτυχε στο 58΄ Ο Θαλασσινός Αθανάσιος, 6-0.
Το γκολ της τιμής για τον Ολυμπιακό πέτυχε στο 85΄ο Τσιούνης.

Σκεπαστή (Μπεκάκος-Tσαραμίρσης): 
Αλεξίου, Ι. Αθ. Θαλασσινός (58' Π. Γερογιάννης), Τηλιόπουλος (58' Κάβουρας), Καλλίτσης, Κωνσταντός (53' Παλάντζας), Tσούπρος, Γεωργίου, Ι. Βασ. Θαλασσινός, Καψάλας, Αθ. Θαλασσινός, Ζουζουλής (63' Φράγκος).

Ολυμπιακός.Χαλκίδας (Οικονόμου-Σαχίνης): 
Σιμιστήρας, Βαρτζής (67' Ράνα), Χατζηαντωνίου (55'  Φρυγανάς), Στρατής, Σταύρου, Κικίδης, Μάλλιαρης, Μυτάκης (58' Αθανασόπουλος), Αργύρης (34' Φούρλης), Πάλλης, Τσιούνης

Ακούστε τί είπε στον Εύριπο 90 FM  ο Γ. Τσαραμίρσης μετα το τέλος του αγώνα και το πρωταπριλιάτικο αστείο που έκαναν οι παίκτες της Σκεπαστής στον Βαγγέλη Μεκάκο, κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί