Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ξεκίνησε στην Αιδηψό το 32ο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νεανίδων

Ξεκίνησε χθες Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στο κλειστό γήπεδο της Αιδηψού, ένα πρωτάθλημα που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 15 Απριλίου.
Η Δημοτική Αρχή «έβαλε στοίχημα» για την πραγμάτωση αυτού του πρωταθλήματος αφού εξόπλισε το χώρο όχι μόνο με νέο παρκέ, αλλά πραγματοποιήθηκε επίσης  και η  κερκίδα 200 θέσεων με καθίσματα και η τοποθέτηση Led φωτισμού.
Κατά την τελετή έναρξης  χαιρέτισε  ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ, Χάρης Μελετίου, ο οποίος  συνεχάρη τις έξι ομάδες για τη σκληρή δοκιμασία που πέρασαν και κατάφεραν να φτάσουν ως την τελική φάση.
Στη συνέχεια  πήρε το λόγο η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού, Λίνα Ευσταθίου Σπανού, η οποία, μεταξύ άλλων ευχαρίστησε θερμά τις αθλήτριες, τους παράγοντες, τον πρόεδρο της ΕΟΚ, κ. Βασιλακόπουλο και την Ομοσπονδία και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες.
Τέλος, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ., Γιάννης Αλεξόπουλος, ευχήθηκε σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν καλή επιτυχία και να κερδίσει ο καλύτερος.
Πριν από την τελετή έναρξης, διεξήχθησαν οι αγώνες μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ-Πιερικός και ΟΦΗ-Έσπερος με τελικό σκορ 83-39 και 37-64 αντίστοιχα.
Η πρώτη αγωνιστική έκλεισε με το ντέρμπι μεταξύ του Φάρου Κερατσινίου και του Παναθηναϊκού με τελικό σκορ 61-73 υπέρ του Παναθηναϊκού.

ΣΣ: Ευχαριστούμε το http://edipsospost.blogspot.gr/

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτγραφία που ακολουθεί