Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 1 Απριλίου 2018: Α.Ο.Χαλκίς- Θύελλα Ραφήνας 2-1 :Με την υπογραφή του αρχηγού

Ο Α.Ο.Χαλκίς πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας με ένα γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων δίνοντας του το δικαίωμα να τερματίσει στην δεύτερη θέση.
Σε μία χρονιά περίεργη για την Χαλκίδα μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή πορεία με τα τόσα προβλήματα που αντιμετώπισε από το Γενάρη και μετά.
Στο σημερινό παιχνίδι οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά με τα σουτ του Πολίτη στο 4΄ και το σουτ του Ντελέκου στο 5΄ να μην έχουν ευτυχή κατάληξη.
Η Χαλκίδα συνέχισε να υπερέχει και στο 21΄ άνοιξε το σκορ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Θωμά που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κατσικάτσο.
Παρά το ότι το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν έλειψαν οι αψιμαχίες μεταξύ των παιχτών με αποτέλεσμα να έχουμε στο 25΄ ολιγόλεπτη διακοπή.
Οι φιλοξενούμενοι με την έναρξη του παιχνιδιού στο 27΄ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με σουτ του Φύτρου μέσα από την περιοχή.
Στην επανάληψη ο Δ.Λύκος πέρασε τον Βαλκάνο στην κορυφή της επίθεσης με τον Ερετριανό να δίνει ζωντάνια στους Nerazzuri.
Με την Χαλκίδα να έχει την κατοχή και να πατάει καλύτερα στο 68΄ ο Βαλκάνος σέντραρε από δεξιά με τον Ντελεκο όμως να μη μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση.
Η Χαλκίδα συνέχισε να πιέζει και στο 81΄ το πλασέ του Πολίτη έδιωξε σε κόρνερ ο Κατσικάτσος.
Οι φιλοξενούμενοι στο 85΄ βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Γεραγωτέλλη να μην προλαβαίνει τη σέντρα του Καραπάνου.
Η λύση για τη Χαλκίδα ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον αρχηγό Κ.Καραμπά να πλασάρει τον Κατσικάτσο αξιοποιώντας την συστημένη πάσα του Πολίτη.
Ένα γκολ που του αφιέρωσε στους πιστούς φίλους της ομάδας που τον χειροκρότησαν παρατεταμένα επιβραβεύοντας έναν παίχτη που έχει τιμήσει τη φανέλα με την Αρέθουσα στο στήθος όσο κανένας άλλος τα τελευταία χρόνια.

Α.Ο.Χαλκίς;Ντουμάνης Πατερίτσας Θωμάς Γεωργίου Καραμπάς Εμέκα Ταυταρίδης(90΄ Βελλής) Ντελέκος Ανέστης( 62΄ Τσίγκρος) Πολίτης Παπαδάκης(56΄ Βαλκάνος)

Θύελλα Ραφήνας;Κατσικάτσος Φύτρος Καραπάνος Σουλτανίδης Σωτηριάδης Γεραγωτέλλης Χαρακτίδης Ντόσκας (80΄ Σαντίκο) Μπουντάκης Δημητρίου Ζέκιο(68΄Μέγας)