Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αρτεμησιακός - ΑΟ Ωρεών: 1 - 3

Λίγο πριν τη λήξη του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας, η ομάδα των Ωρεών επικράτησε του Αρτεμησιακού με 3-1 σε έναν αγώνα που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και από τη μια οι γηπεδούχοι δεν έχουν να περιμένουν κάτι από το πρωτάθλημα και από την άλλη οι Ωρεοί είναι ήδη πρωταθλητές από την προηγούμενη εβδομάδα.
Η ομάδα του Γουρνά αν και ήταν καλύτερη, έμεινε πίσω στο σκορ όταν στο 20΄ ο Κοντζιάς άλλαξε την μπάλα προς τον Βασιλικιώτη που ήταν αφύλακτος και βρέθηκε τετ α τετ με τον Μαυρούτσικο, κάνοντας εύκολα το 1-0 για τον Αρτεμησιακό.
Γρήγορα αντέδρασε η ομάδα των Ωρεών με τον  Φανούρη Μαυρούτσικο στο 25΄, ο οποίος με ένα καταπληκτικό σε εκτέλεση σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 1 – 1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο 55΄ η άμυνα του Αρτεμησιακού παγώνει μιας και ο Μεταξιώτης ανατρέπεται στην περιοχή και θεωρούν φάουλ τη φάση, έτσι ο Ένεχ  κλέβει την μπάλα, πλασάρει στον  Πανώφ που από κοντά εύκολα βρίσκει τα δίχτυα του Παναγιωτόπουλου, 1 – 2.
Το 67΄ έγινε το 1-3 σε μια φάση διαρκείας: ο Παναγιωτόπουλος αποκρούει σουτ του Τριανταφύλλου και στη συνέχεια και πάλι διώχνει σε κόρνερ σουτ του Ένεχ. Με την εκτέλεσή του ο  Πανώφ πέρασε την μπάλα από πόδια αμυνόμενων και βρήκε τον Αναγνωστάκη που είχε μπει σαν αλλαγή και αυτός από κοντά έκανε το 1 – 3.
Στο 70΄  ο Παναγιωτόπουλος είδε απευθείας κόκκινη κάρτα και την θέση του τερματοφύλακα πήρε ο Γιάννης Σαντής.

Αρτεμησιακός (Κυρπισλίδης):

Παναγιωτόπουλος, Σαντής Ι, Μεταξιώτης, Σαντής Κ, Διαμαντής, Φατσής, Στραφιώτης Ν, Κοντζιάς, Καρακάξης, Ανέστης, Βασιλικιώτης (63΄ Μηνάς)

Α.Ο. Ωρεών (Γουρνάς):

Μαυρούτσικος Δ, Τριανταφύλλου (76΄ Πατσαρούχας), Σταματονικολός (46΄ Αναγνωστάκης), Γιουκάι, Βασιλείου, Καπλανάι, Μούστος, Μαυρούτσικος Ι Φ, Ασαμόα, Πανώφ  (80΄Κούκης), Ένεχ

Διαιτητής: Βαλέντζας
Βοηθοί: Παυλάτος – Σέρρας

Δείτε φωτορεπορτάζ με κλικ στη φωτογραφίο  που ακολουθεί