Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο το Αυλωνάρι

Μετά από ένα εύκολο απόγευμα το Αυλωνάρι πέρασε νικηφόρα με 3-1 από το γήπεδο του Βατώντα νικώντας την ''γηπεδούχο ΄΄ΑΕΚ Χαλκίδας με 3-1.
Όλα κρίθηκαν για την ομάδα του Γ.Μπασούκου στο πρώτο ημίχρονο εκεί όπου πέτυχε και τα τρία γκολ. Ήταν το 18' όταν ο Τόμας από δεξιά επιχείρησε την σέντρα και μέσα στην περιοχή πετάχτηκε ο Μπασούκος και με σουτ πάνω στην κίνηση νίκησε τον Ζαφειρόπουλο κάνοντας το 0-1
Στο αμέσως επόμενο λεπτό και μετά από φάση διαρκείας ο Παπίλας με κεφαλιά έγραψε το 0-2 και αφού είχε προηγηθεί κεφαλιά του Τσαλιαγκού στο δοκάρι .
Το 3-0 για το Αυλωνάρι έγινε στο 37'τότε που ο Τσαλιαγκός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τριανταφύλλου την εκτέλεση ανέλαβε ο παθών κάνοντας το 0-3
.Στο δεύτερο ημίχρονο περισσότερο αγγαρεία έκαναν οι παίκτες παρά είχαν διάθεση για μπάλα και το μόνο που κατάφερε η ΑΕΚ ήταν να σημειώσει το γκολ της τιμής με εξαιρετικό τακουνάκι-πλασέ αλα ΄΄Ρονάλντο'' του Κοτρώτσιου στις καθυστερήσεις μετά από σέντρα του Τσαούση.
Με αυτή του την νίκη το Αυλωνάρι έπιασε την τέταρτη θέση πραγματοποιώντας μια εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Η διαιτησία των Χουλιάρα,Κωνστάντιου και Μουρτίκα δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
ΑΕΚ Χαλκίδας
Ζαφειρόπουλος, Φιόλα,(65'Τσαούσης), Κοτρώτσιος, Σταμελάκης, Τριανταφύλλου, Τζαβάρας, Καλέντζης, (46λ.τ Κατσίκας), Τουλίτσης, Χρόνης ,Πεσχύρας ,Καρυστινός (55'Μιχελής)

Αυλωνάρι
Τζαβάρας, Ιωαννίδης Δαφνής (46'Παππάς), Καραλής ,Κόκκος, Παπίλας, (83'Φραγκής), Μπασούκος, Ζαχαριάς, (65΄Χουχούμης), Τσαλιαγκός ,Καρλής, (55'Βασιλείου),Τόμας.