Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

«Επεισοδιακή» νίκη για την Αρτάκη επί της Μακρυκάπας

Μετά από ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η Αρτάκη, συνέχισε την αήττητη πορεία της στην Α' Κατηγορία της Εύβοιας, επικρατώντας με 2-1 της Μακρυκάπας, για την 23η αγωνιστική.

Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά άνευρος, χωρίς φάσεις και από τις δύο ομάδες, με το ημίχρονο να λήγει χωρίς σκορ (0-0).

Στο δεύτερο μέρος όμως, τα πράγματα άλλαξαν άρδην, όσον αφορά την εικόνα του αγώνα. Μέσα σε ένα 20λεπτο είχαν μπει τρία γκολ, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν εντάσεις αποβολές και την Αρτάκη να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με εννέα παίκτες.

Στο 55' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκάβαλη, ο Ταψής, άνοιξε το σκορ (1-0) για την Αρτάκη, με καρφωτή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα ο Κολιόπουλος ήταν στη θέση του πασέρ, ο οποίος από τα αριστερά «έκοψε» στο ύψος του πέναλτι για τον Κονόμι, με τον τελευταίο να πλασάρει τον Πουρνή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0.

Δέκα λεπτά αργότερα (68'), η Μακρυκάπα μείωσε στο σκορ με τον Σηφάκη (2-1), μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νονάι. Από κει και πέρα ξεκίνησαν και τα νεύρα. Ο προπονητής της Μακρυκάπας διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή της αναμέτρησης να τον αποβάλλει.

Στην έξοδό του από το γήπεδο, ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Καλαμάτας, θεώρησε πως αντάλλαξε κουβέντες με τον Γκάβαλη της Αρτάκης, με αποτέλεσμα να αποβάλλει και τον παίκτη της ομάδας του κ. Ζέρβα.

Στο 88' ήρθε και η δεύτερη κόκκινη για την Αρτάκη, με τον Πουρνή να την δέχεται, καθώς σε μια ξαφνική αντεπίθεση της Μακρυκάπας, έβγαλε εκτός θέσης τον αντίπαλο του και ο διαιτητής του έδειξε την δεύτερη κίτρινη. Στα εναπομείναντα λεπτά η Μακρυκάπα πίεσε για να ισοφαρίσει το παιχνίδι, ωστόσο δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να μείνει το τελικό 2-1.
ΑΟ Ν. Αρτάκης:
 Τσάμαρης,Ταψής, Μπαλαμπάνης, Πουρνής, Τσούτης, Μαστροκώστας (61' Αγγελάκης), Λούκας, Κονόμι, Λειβαδίτης (68' Λούρος), Γκάβαλης, Κολιόπουλος (83' Γκίκας).

Μακρυκάπα:
Πουρνής, Λέκκας, Χασάνδρας, Αναστ. Καρκαλής, Τσουμάνης, Σηφάκης, Σμπρίνης (58' Νονάι), Σεχάι (13' Καρκαλής Ι, 81' Στούμπος), Μπαϊμπάκης, Γκίκας, Βουρδάνος.