Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κατάθεση ψυχής από τον Βατώντα, 2-3 στη Σκεπαστή

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Αστέρα Βατώντα μέσα στη Σκεπαστή και μάλιστα με ανατροπή ( 2-3 ).
Οι πράσινοι κατέθεσαν ψυχή μέσα στο γήπεδο και σε 12 λεπτά κατάφεραν το 2-0 να το γυρίσουν υπέρ τους σε 2-3.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι έχασαν άλλο ένα ματς  μέσα από τα χέρια τους  (τέσσερις φορές φέτος χάνουν παιχνίδι στο 2ο ημίχρονο ενώ έχουν προηγηθεί).
Στο 21΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Κούκα, μετά από λάθος της άμυνας της Σκεπαστής.
Ότι δεν κατάφερε ο Κούκας, το κατάφερε ο Θαλασσινός Ι τ Β, 4 λεπτά αργότερα, όταν ο Ζουζουλής εκτέλεσε κόρνερ και αρχηγός της Σκεπαστής με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ, 1-0.
Στο 37΄  ο Θαλασσινός Α. έκανε παράλληλη σέντρα προς την εστία του Αστέρα  και ο Γερογιάννης έπιασε αέρα, χάνοντας καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων.
Στο 41΄ ο Ζουζουλής έδωσε ωραία πάσα στον Γερογιάννη του οποίου το σούτ έφυγε άουτ και έτσι οι ομάδες πήγαν για το ημίχρονο με σκορ 1-0.
Στο 2ο μέρος οι παίκτες του Βατώντα μπήκαν αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και με πρωταγωνιστή τον  Γούναρη γύρισαν το ματς.
Στο 56΄ ο Μηχαηλίδης από καλή θέση σουτάρει, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και βγαίνει κόρνερ.
Και εκεί που ο Βατώντας πίεζε για την ισοφάριση, ο Θαλασσινός Ι τΒ στο 63΄ με ωραίο σουτ, έκανε το 2-0.
Όμως οι παίκτες του Σταθαρά δεν είχαν πεί την τελευταία τους λέξη. Έτσι στο 68΄ ο Γούναρης με απ΄ ευθείας εκτέλεση κόρνερ μείωσε σε 2-1.
Στο 72΄ ο Ζουζουλής βρέθηκε τετ α τετ με τον Σταθαρά και πλάσαρε άουτ, σπαταλώντας άλλη μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
Δυό λεπτά αργότερα, ωραία κάθετη μπαλιά του Γούναρη στον Χασανλάρι που με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 2-2.
Η ολική ανατροπή για τους πράσινους ήλθε στο 80΄ όταν ο Γούναρης μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 2-3 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους φιλοξενούμενους.
Με τη νίκη τους αυτή ο Βατώντας ανέβηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 πόντους, ενώ η Σκεπαστή παραμένει στους 26 βαθμούς και στην 12η θέση.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Β. Μπεκάκος): 
Αλεξίου, Ι Αθ. Θαλασσινός (90' Παλάντζας), Ντέντης  (70' Αγιασοφίτης), Καλλίτσης, Καψάλας, Κωνσταντός, Δ. Γερογιάννης, Ι. Βα Θαλασσινός, Τηλιόπουλος (80' Τσούπρος), Α  Θαλασσινός, Ζουζουλής.



ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ (Σ. Σταθαράς): 
Σταθαράς, Κορκόβελος (90' Γούσιας), Σκούρος, Τσώκος, Ντούκα, Μαρμαρινός, Κούκα (46' Μαμτζαδέριας), Γούναρης, Μιχαηλίδης, Κηρύκος, Χασανλάρι.


Δείτε  Φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί