Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παρόν δήλωσαν τα Κόσκινα μέσα στην Καστέλλα 2-2

Σημαντικό βαθμό πήρε ο ΑΟ Κοσκίνων μέσα στην Καστέλλα με το ισόπαλο 2-2, σε ένα αγώνα όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές , έχασαν πέναλτι, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν δύο φορές και έχασαν δυο μεγάλες ευκαιρίες στην διάρκεια του αγώνα, ενώ για μία ακόμα αγωνιστική ο γκολκίπερ των Κοσκίνων Τριανταφύλλου είχε δύο σωτήριες επεμβάσεις .
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πιέσουν και στο 15' κατάφεραν με τον Νικούλη να ανοίξουν το σκορ 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και βγήκαν μπροστά με τον Κοκκάλα να χάνει στο 20' μεγάλη ευκαιρία σε πλασέ τετ-α-τετ άουτ.
Στο 31' τα Κόσκινα ισοφάρισαν όταν μετά από μπαλιά του Κοκκάλα ο Δημολιάνης Β πλάσαρε τον Κηρόπουλο ισοφαρίζοντας σε 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Προπονητής των Κοσκίνων που πήγε στην Καστέλλα με 12 παίκτες, έστησε έξυπνα την ομάδα του και δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να μπουν εύκολα στην περιοχή του
Τριαναταφύλλου.
Στο 56' δυνατό σουτ του Νικούλη έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 60' ο Τριανταφύλλου ανέτρεψε τον Ζήση και το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε ο Κηρόπουλος στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο 71' ο Κηρόπουλος με εντυπωσιακή επέμβαση έσωσε την εστία του σε σουτ του Αλευρίδη.
Μεγάλη επέμβαση του Τριανταφύλλου στο 82' όταν αρχικά γλύστρισε προ του Ζήση και στην συνέχεια απογειώθηκε όταν ο Ζήσης πλάσαρε διώχνωντας σε κόρνερ.
Στο 88' οι Γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα με εξαιρετικό πλασέ του Μπασινά 2-1.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα τα Κόσκινα ισοφάρισαν και πάλι, όταν μετά από σουτ του Αλευρίδη απέκρουσε αρχικά ο Κηρόπουλος και ο επερχόμενος Δημολιάνης Β ( που στους δύο τελευταίους αγώνες έχει σημειώσει τέσσερα γκολ) από κοντά σημείωσε το 2-2.

Φανερά ικανοποιημένος ο Σάκης Νικολάου σε επικοινωνία μαζί μας μας δήλωσε ότι η ομάδα του θα παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους 12 παίκτες που έχει για την εμφάνιση τους.
Καστέλλα: Γ Παπαθεοδώρου
Κηρόπουλος, Βότσης, Κεχαγιάς (46' Ξυνογαλάς), Κουρούπης, Μακρής, Μπασινάς, Κανάμι (69' Τσούτης), Γκίκας, Νικούλης, Τσαμίχας, Ζήσης (79' Τσιούνης).

ΑΟ Κοσκινων: Σ Νικολάου
Τριανταφύλλου, Καλαβρής (35' Λαθουράς), Μπείνουγλου, Κόλλιας, Δήμου, Αλευρίδης, Κοκκάλας, Παριανός, Δημολιάνης, Βλάχος, Μπασινάς.