Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αρτεμησιακός – ΟΠ Αιδηψού 2-2

Για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο  Αρτεμησιακός σήμερα μοιράστηκε βαθμούς με την ΟΠ Αιδηψού με τελικό σκορ 2-2.
Αν και ο αγώνας ήταν σε γενικές γραμμές μέτριος και χωρίς κάποια αξιόλογη φάση, παρόλα αυτά οι δύο ομάδας πέτυχαν από δύο τέρματα, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0 και την ομάδα του Θανάση Αναγνώστου να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια μετά το 80΄και μάλιστα με δύο ωραία γκολ του Μ. Αναγνώστου.
Η ομάδα των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ στο 31΄ με ένα πλασέ του Φατσή που βρήκε τα δίχτυα του Βελισαρόπουλου στην κλειστή τους γωνία, 1-0.
Ο Αρτεμησιακός διπλασίασε τα τέρματά του στο 77΄ με τον Αγγελόπουλο να προσπαθεί να  πιάσει την κεφαλιά, τον Βελισαρόπουλο να τον νικά και να στρώνει την μπάλα στον Μαχό που σε άδεια εστία έκανε το 2-0.
Στο 80΄ ο Ουζούνγλου εκτελεί φαουλ και μέσα από την περιοχή ο Μ. Αναγνώστου με το κεφάλι μειώνει σε 2-1.
Λίγο αργότερα, στο 87΄,  και πάλι ο Μ.  Αναγνώστου από κοντά φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, 2-2.
Να πούμε πως υπήρξαν δύο εν δυνάμει καλές στιγμές για τον Αρτεμησιακό: στο 79΄  κεφαλιά του Στραφιώτη από κοντά έδιωξε σε κόρνερ ο Βελισαρόπουλος, ενώ στο 88΄ απευθείας φάουλ του Ανέστη βγήκε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο της ΟΠΑ.
Για του φιλοξενούμενος υπήρξε μια καλή στιγμή στο 82΄, με τον Π. Αναγνώστου να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο του Παναγιωτόπουλου.


Αρτεμησιακός (Κυρπισλίδης): 

Παναγιωτόπουλος, Ευσταθίου, Μεταξιώτης, Σαντής Κ, Ψύλλος, Σαντής Ι, Αφένδρας, Κοντζιάς, Σαντής Α (46΄ Στραφιώτης), Φατσής, Αγγελόπουλος (89΄ Ανέστης)


ΟΠ Αιδηψού(Αναγνώστου): 

Βελισσαρόπουλος, Σαββόπουλος Β (92΄ Γαλιατσάτος) Αυγέρης Γ, Σουλιάδης, Αυγέρης Δ, Μαυροζούμης, Κοτζάι, Αναγνώστου Μ, Σαββόπουλος Δ (66΄ Γάσπαρης), Αναγνώστου Π (85΄ Καππές), Ουζούνογλου (76΄ Χρυσομάλλης)


Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία του Μανώλη Φατσή