Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Α.Ο.Χαλκίς- Αήττητος Σπάτων 2-0 :Εγγυητική παραμονής


Η Χαλκίδα πέτυχε την πιο κομβικής σημασίας νίκη της χρονιάς επικρατώντας με 2-0 του πρωταθλητή Αήττητου Σπάτων που της δίνει το δικαίωμα συμμετοχής και του χρόνου στη γ΄ εθνική.
Σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα ο Α.Ο.Χ. κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν παίρνοντας το τρίποντο.
Στις αρχές του πρώτου μέρους ο Αήττητος βρέθηκε κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις στα σουτ των Φαρινόλα,στο 12΄΄ και Τσιλιγγίρη στο 14΄ με τον Ντουμάνη να δηλώνει παρόν διώχνοντας σε κόρνερ.
Η Χαλκίδα πήρε το προβάδισμα στο 16΄ όταν ο Πολίτης πάσαρε στον Θωμά και αυτός με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι παρά το γκολ που δέχτηκαν συνέχισαν να υπερέχουν και στο 26΄ ο Ντουμάνης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Νικλητσιώτη.
Ο Α.Ο.Χ. θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ αν ο Μιχελής δεν σταματούσε στο 42΄ το πλασέ του Ανέστη από πλεονεκτική θέση.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε με τον Αήττητο να έχει την κατοχή και την Χαλκίδα να προσπαθεί να χτυπήσει στη κόντρα
Στο 65΄ το δυνατό σουτ του Τσιλιγγίρη δεν βρήκε στόχο με τον Ντουμάνη να ελέγχει την πορεία της μπάλας.
Η Χαλκίδα κατάφερε να διπλασιάσει τα τερματά της στο 77΄ με κεφαλιά του Γεωργίου έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ταυταρίδη..
Στο τέλος του παιχνιδιού ο Δ.Λύκος απέδωσε τα εύσημα στους παίχτες του για την προσπαθειά τους όσο διάστημα είναι μαζί λέγοντας πως παρά τα προβλήματα κατάφεραν να κρατήσουν όρθια την ομάδα.
Από την πλευρά του ο προπονητής του Αήττητου χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της Χαλκίδας τονίζοντας πως έχουν δρόμο μπροστά τους για την άνοδο στην football League.

Α.Ο.Χαλκίς: Ντουμάνης Μιχελής Τσίγκρος(78΄ Χαλιώτης) Γεωργίου Καραμπάς Εμέκα Ταυταρίδης Ανέστης(70΄Παπαδάκης) Θωμάς Πολίτης(86΄Πατερίτσας) Μυρτέζα(50΄ Βαλκάνος).

Αήττητος Σπάτων; Μιχελής Μουστάκης Τσέπας Κωστόπουλος Χριστοφιλέας(46΄ Σκούμας) Σκαφίδας(65΄ Κατσικογιάννης) Νικλητσιώτης(46΄Μωυσιάδης) Βιδάλης Κρητικός Τσιλιγγίρης Φαρινόλα