Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη της Ακαδημίας με 2-0 μέσα στις Γούβες


Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα της Ακαδημίας Ιστιαίας μέσα στις Γούβες με 2-0, σε έναν αγώνα που σχεδόν σε όλη του την διάρκεια είχε την πρωτοβουλία, πολλές ευκαιρίες και τρία δοκάρια.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Ευβοϊκού δεν απείλησε ουσιαστικά τον Παναγιώτη Μπαρμπούνη (που σημειωτέων, σε τρία σερί παιχνίδια έχει δεχτεί μόνο ένα τέρμα).
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα των γηπεδούχων είχε καλή  ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Νίκο Σελίμη στο 60΄ και  τον Μπαρμπούνη να του λέει "'οχι".

Επίσης λίγο πρίν τη λήξη του αγώνα, ο Χρήστος Ανέστης έβαλε σημάδι τα δίχτυα του Μπαρμπούνη με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, που με  ένταση όμως έδιωξε και πάλι ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας.
Το πρώτο γκολ για την ομάδα του Δήμου Τσελίκα ήλθε στο 75΄μετά από το ένα – δύο των Γοργομάτη και Σταθαρά, με τον δεύτερο να ανοίγει το σκορ, 0-1.
Στο 89΄ ο Νίκος Γοργομάτης με ένα υπέροχο σουτ από μακριά,  έστειλε την μπάλα στη συμβολή των διχτυών των Γουβών, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα 0-2.
Nα πουμε πως στο 32ο λεπτό ο Σταμούλης Κουκούρας έγινε αναγκαστική αλλαγή μιας και όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες, έπαθε ρίξη χιαστού (κάτι που θα ταλαιπωρήσει τον ποδοσφαιριστή για αρκετό χρόνο και θα αναγκαστεί η Ακαδημία  να συνεχίσει χωρίς την πολύτιμη προσφορά του).

Ευβοϊκός Γουβών (Ανέστης):
Νάτσιος, Νικολέρης, Τσούτσικας, Ανέστης, Σούρλας, Βαλμάς (46΄ Τρίγκας), Σελίμης Δ, Δεμερτζής, Σελίμης Ν  (75΄ Μαργέτης), Μπερμπεράι, Μπουλουγούρης

Ακαδημία Ιστιαίας (Τσελίκας):
Μπαρμπούνης, Ευαγγελόπουλος, Μαχός, Τριανταφύλλου, Παπανδρέου, Σταθαράς (85΄ Λιάκος),
Κουκούρας (32΄ Πετής), Μιχαηλίδης, Δήμου, Γοργομάτης, Γαβριήλ