Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ατρόμητος Βασιλικών - ΑΟ Ωρεών 3-2


Σε έναν αγώνα με πολλά χαρακτηριστικά ντέρμπι η ομάδα των Βασιλικών κατάφερε να πάρει τους Ωρεούς με 3-2, αποδεικνύοντας για μια φορά ακόμα πως η έδρα τους είναι ίσως η πιο δύσκολη της Βόρειας Εύβοιας.
Έτσι οι πρωτοπόροι Ωρεοι γνώρισαν την δεύτερη ήττα τους στο φετινό πρωτάθλημα και οι Κεχριές με τη σημερινή τους νίκη επι των Γουβών, μείωσαν την βαθμολογική τους διαφορά στους τέσσερις βαθμούς.
Ο αγώνας είχε ένταση και πάθος, με τις ομάδες να χάνουν και ευκαιρίες  εκτός από τα γκολ που  πέτυχαν. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Ωρεούς να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσια, αλλά τελικά να μη καταφέρνουν να κρατήσουν και να φεύγουν χωρίς βαθμούς από τα Βασιλικά.

Το πρώτο γκολ ήλθε στο 30΄ με τον Λαδογιάννη 1-0 και στο 41΄ ο Ασαμόα καταφέρνει να ισοφαρίσει 1-1.  Τα Βασιλικά προηγούνται και πάλι στο 43΄  με γκολ του Χαρβαλιά 2-1, σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν για ημίχρονο.
Στο 70΄ οι Ωρεοί φέρνουν και πάλι το παιχνίδι στα ίσια με τον Μπανοβ, 2-2. Τελικά στο 81΄ η ομάδα των Βασιλικών κατάφερε να επιβληθεί με γκολ του Πολίτη, μετά από πετυχημένη εκτέλεση πέναλτι.