Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μέτρια εμφάνιση για τη Χαλκίδα 1-1 με την Τριγλία Ραφήνας

Η Χαλκίδα για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο παραχωρώντας ισοπαλία  1-1 στην Τριγλία Ραφήνας.
Με τους παίχτες βαρόμετρο να μη βρίσκονται σε καλή μέρα και την φυγή των Μπλάνκο Χαρτσιά και Μπακομήτρου να είναι εμφανής μάλλον ευχαριστημένος θα πρέπει να είναι ο Δ.Λύκος από το βαθμό της ισοπαλίας.
Η Τριγλία από τη πλευρά της μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι και θα μπορούσε να κάνει την ολική ανατροπή αν οι παίχτες της δεν προσπαθούσαν να γίνουν ήρωες όπως είπε ο προπονητής τους.
Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου μη μπορώντας να βρουν τους διαδρόμους προς τις δύο εστίες.
Η Χαλκίδα στην πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Ιωσήπου απείλησε με το σουτ του Βαλκάνου να σταματάει σε πόδι αμυντικού ενώ είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα.
Πρώτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 32΄ με τον Βουτσιώτη να εκτελεί το κόρνερ και τη μπάλα να στρώνεται στο Βατίστα με το σουτ όμως να μη βρίσκει στόχο.
Η Χαλκίδα απείλησε στο 38΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θωμά με τον Ιωσήπου να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ.
Στις αρχές της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Αμπνουραχμάνι όμως να πλασάρει έξω από τα δοκάρια του Ντουμάνη.
Ο Α.Ο.Χ. άνοιξε το σκορ στο 50΄ με ψύχραιμο πλασέ του Ανέστη ο οποίος δέχτηκε τη πάσα από παρεμβολή αντιπάλου που προσπάθησε να σταματήσει το σουτ του Θωμά.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Τριγλία βρέθηκε μία ανάσα από την ισοφάριση με τον Βατίστα να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.
Η Χαλκίδα θα μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη αν στο 57΄ η κεφαλιά του Ανέστη έβρισκε στόχο έπειτα από σέντρα ξυραφιά από αριστερά.
Στο 76΄ ήρθε η ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους με τον Ιγκλαντίν να πλασάρει για το 1-1 παίρνοντας το ριμπάουντ έπειτα από απόκρουση του Ντουμάνη σε πλασέ του Αμπνουραχμάνι.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να τουμπάρουν το ματς στο 78΄ με τον Ντουμάνη να είναι σε ετοιμότητα στο σουτ του Ιγκλαντίν.

Α.Ο.Χαλκίς;Ντουμάνης Βαλκάνος(80΄Μακρής) Θωμάς Μιχελής Καραμπάς Εμέκα Ταυταρίδης Ντελέκος Πολίτης Ανέστης Τσίγκρος

Τριγλία Ραφήνας;Ιωσήπου Καμβίσης Τσαγκάρης Νικολόπουλος Τσακίρης Καραγιάννης Βατίστας( 62΄ Ιγκλαντίν)Κόγιος Αμπντουραχμάνι Ντάφλας Βουτσιώτης