Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πολύτιμη νίκη της Αιδηψού επι του Παντριαδικού με ανατροπή

Σημαντική νίκη πέτυχε ο ΑΟ Αιδηψού επικρατώντας του Παντριαδικού και μάλιστα με ανατροπή και τελικό σκορ 3-1.
Οι φιλοξενούμενοι αν και μπήκαν δυνατά στην έναρξη του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 17’, στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να αντέξουν στην πίεση που δέχθηκαν από τους γηπεδούχους που με αιχμή του δόρατος τον Τίτο Μπιμπάι (που  σήμερα είχε τα γενέθλια του)  όχι μόνο έκαναν την ανατροπή, αλλά θα λέγαμε πως πραγματοποίησαν επέλαση, μιας και από το 20΄ και μετά πίεσε αφόρητα την άμυνα του Ευαγγελινού και θα μπορούσε να έχει φύγει από τον αγωνιστικό χώρο και με μεγαλύτερο σκορ.

Φάσεις και γκολ

13΄ Ο Καραντάκης χάνει την ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με την προβολή που πραγματοποιεί, μιας και η μπάλα για ελάχιστα εκατοστά περνά από το πόδι του μπροστά σε σχεδόν ανυπεράσπιστη εστία.
17΄ Ο Χασάνδρας δεν προλαβαίνει την κεφαλιά και η μπάλα αφού πρώτα φτάνει σε αμυνόμενο, στη συνέχεια από τον Καραντάκη  εύκολα βρίσκεται στα δίχτυα του Ψαρρά, ανοίγοντας το σκορ, 0-1.
20΄ Ο Τίτο πλασάρει σε Βασιλείου που σουτάρει ελάχιστα άουτ.
34΄ Ο Τίτο Μπιμπάι έξω από την περιοχή πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκολ, αφού με ψηλοκρεμαστό σουτ κρεμάει το Ευαγγελινό και φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, 1-1.
45΄  Άλλο ένα δυνατό σουτ του Βασιλείου βγαίνει ελάχιστα άουτ.
59΄ Απευθείας φάουλ του Τίτο Μπιμπάι, τερματίζει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο.
60΄ Σουτ του Δ. Χασάνδρα διώχνει με γροθιές ο Ψαρράς.
65΄ Ο Ευαγγελινός με ένταση διώχνει σε κόρνερ την μπάλα που του έστειλε με σουτ ο Τίτο Μπιμπάι.
70΄ Ο Αντριάνο Μπιμπάι δίνει στον Αργύρη Στεργίου που μπαίνει στην περιοχή και αφού περνά και τον Ευαγγελινό, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, 2-1.
75΄ Ο Στεργίου  τετ α τετ με τον Ευαγγελινό, στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
78΄ Ο Στεργίου μπαίνει στην περιοχή και με προσποίηση «αναγκάζει» τον Μάλλιαρη να τον ανατρέψει και να κερδίσει πέναλτι, το οποίο  μετουσιώνει σε γκολ ο Τίτο Μπιμπάει που διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Α.Ο. Αιδηψός (Δημητρίου): 
Ψαρράς, Σιρπιτσιόγλου, Βασιλείου Γ, Καππές, Γλύκος, Σαμπάι, Φώτου (84΄ Παπατζίκος), Αθανασίου(61΄ Μάρκου), Μπιμπάι Α (76΄ Καπλανάι), Μπιμπάι  Τ (88΄ Στέκας), Στεργίου.

Παντριαδικός (Τσιμιχόδημος): 
Ευαγγελινός, Καραμπέτσος, Αναστασίου (68΄ Γκρινιάρης), Χαζαρίδης, Μάλλιαρης, Βαξεβάνης, Χασάνδρας Γ, Τσαλιαγκός, Μουτουσίδης (82΄ Πασάι), Καραντάκης,
Χασάνδρας Δ (89΄ Σκευοφύλαξ)

Διαιτητής: Καλαμάτας
Βοηθοί: Τσιφλάκος – Παππάς

   Δείτε φάσεις και γκολ

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί