Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Χωρίς νικητή στα Μεσσάπια

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ Ηρακλή Ψαχνών και Μακρυκάπας.
Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος απέδωσαν αρκετά καλά αποζημιώνοντας τους αρκετούς φίλους τους που αψήφισαν το τσουχτερό κρύο και βρέθηκαν στο γήπεδο.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με την Μακρυκάπα να μένει με παίχτη λιγότερο λόγω αποβολής στο 75΄ του Σηφάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους οι οποίοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 5΄ με προβολή του Σκριβάνου έπειτα από σέντρα του Σμυρναίου.
Η Μακρυκάπα δεν το έβαλε κάτω και απείλησε στο 12΄ με το σουτ του Κουτσαβλή  να βρίσκει σε πόδια αμυντικών
και να καταλήγει κόρνερ
Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 15΄ με τη κεφαλιά του Καρκαλή να βρίσκει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σηφάκης να τη σπρώχνει στα δίχτυα.
Ο Ηρακλής έφτασε κοντά στο δεύτερο
 γκολ στο 27΄ η κεφαλιά του Τόλη όμως σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Στην επανάληψη μέχρι το 70΄ είχαμε παιχνίδι κέντρου με τις δύο ομάδες να έχουν κατεβάσει ταχύτητα.
Με αριθμητικό πλεονέκτημα μετά το 75΄ ο Ηρακλής προσπάθησε να μεταφέρει το παιχνίδι στα καρέ του Αναστασίου με την Μακρυκάπα να φυλάει τα νώτα της και να προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση.
Στο 85΄ ο νεαρός Βογιατζης που είχε μπει αλλαγή έχασε την ευκαιρία να γίνει ήρωας σουτάροντας απελπιστικά άουτ ευρισκόμενος μόνος απέναντι στον Αναστασίου.
Στις καθυστερήσεις ο Ηρακλής θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν το σουτ του Τόλη δεν είχε την ίδια τύχη με του Βογιατζή
Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρώην παίχτης του Ηρακλή Τ.Μαναρίτσς έχοντας στο τέλος συνομιλία με τον Α.Βογιατζή

Ηρακλής Ψαχνών:Γεωργίου Κοροβέσης(85΄Στούπας) Δούλος Μαρίνος Μπελίτσος Γκούρλας Χασαπίδης Κουβούσης(77΄Τσούμαρης) Σμυρναίος(60΄ Βογιατζής) Τόλης Σκριβάνος

Μακρυκάπα:Αναστασίου Λέκκας Χασάνδρας Τσουμάνης Καρκαλής Σηφάκης Γκίκας Καρκαλής Μαρίνος(46΄ Βουρδάνος) Σίδερης Κουτσαβλής