Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με Καραβ(ι)ά Θαλασσινό έβαλε πλώρη για τη σωτηρία η Σκεπαστή

Σε ένα δυνατό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Σκεπαστής, η γηπεδούχος ομάδα επικράτησε με 2-0 του ανταγωνιστικού  Παντριαδικού και πρόσθεσε 3 πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να κρατηθεί στην κατηγορία.
Ο σημερινός αγώνας "σκιάστηκε" από τον τραυματισμό του Αναστασίου στο γόνατο.
Το παιχνίδι ξεκίνησε μοιρασμένο με αρκετές μάχες στον άξονα ανάμεσα σε Τσαλιαγκό - Χασάνδρα - Βαξεβάνη και Θαλασσινό Γιάννη τ. Βασ. - Κωνσταντό και Τηλιόπουλο και με λίγες φάσεις μπροστά  στις 2 εστίες.Η Σκεπαστή προσπάθησε να πλαγιοκοπήσει κυρίως από την δεξιά της μεριά και τα κατάφερε σε 3-4 περιπτώσεις, όμως στην τελική ενέργεια ήταν ή άστοχη ή πρόλαβαν οι αμυντικοί του Παντριαδικού.
Στο 23΄  και μετά, από κακή εκτίμηση του Τσούπρου οι παίκτες της Τριάδας έκλεψαν την μπάλα αλλά το γύρισμα του Μουτουσίδη κατέληξε στα χέρια του Σωτηρόπουλου.
Στο 30' καλοχτυπημένο κόρνερ του Γεωργίου, κεφαλιά του Τσούπρου λίγο άουτ.
Στο 43' σε γύρισμα σέντρα του Θαλασσινού Ι. του Αθανασίου η μπάλα βρίσκει στον Καραμπέτσο και οι γηπεδούχοι ζήτησαν έντονα πέναλτι για χέρι.
Οι ομάδες πήγαν στο ημίχρονο με 0-0 και ανοιχτούς "λογαριασμούς" για το 2ο ημίχρονο.
Μόλις στο 50' μετά από κάθετη πάσα του Χασάνδρα ο Μουτουσίδης βρέθηκε απέναντι στον Σωτηρόπουλο ο οποίος με καίρια έξοδο πρόλαβε τον επιθετικό της Τριάδας και αποσόβησε τον κίνδυνο.
Στο 56΄ και μετά από συνδυασμό Γεωργίου - Τηλιόπουλου ο τελευταίος με σέντρα "διαβήτη" βρήκε τον νεοεισελθόντα Καραβά (είχε μπει στο 44' σαν αλλαγή του τραυματισθέντα Ντέντη) ο οποίος με δυνατό πλασέ έγραψε το 1-0. 
Στο 77' μετά από καλοεκτελεσμένο φάουλ του Ζουζουλή  ο Γιάννης Θαλασσινός τ. Βασ. πετάχτηκε στην μικρή περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Ευαγγελινό για 2η φορά και έβαλε στέρεες βάσεις για τη νίκη της ομάδας του,2-0.

Ο Παντριαδικός μη έχοντας να χάσει τίποτα, ανέβηκε, πίεσε και απείλησε σε 2-3 περιπτώσεις όπου σε όλες όμως βρήκε σε ετοιμότητα τον εξαιρετικό γκολκίπερ της Σκεπαστής Σωτηρόπουλο.
Στο 85΄  μετά από σέντρα του Γ. Χασάνδρα, ο Τσαλιαγκός βρέθηκε τετ α τετ με το Σωτηρόπουλο αλλά ο τελευταίος με αυτοθυσία αφού πρώτα απόκρουσε το πλασέ με τα πόδια , εν συνεχεία σηκώθηκε και με άλμα έδιωξε την μπάλα κόρνερ η οποία είχε πάρει πορεία προς τα δίχτυα του.
Στο 89' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τσούπρος της Σκεπαστής για σκόπιμη καθυστέρηση.
Το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή Βρακά βρήκε την ομάδα της Σκεπαστής να πανηγυρίζει την 4η φετινή νίκη της!

Σκεπαστή (Τσαραμίρσης - Μπεκάκος) 
Σωτηρόπουλος, Θαλασσινός Ι. τ. Αθ., Ντέντης (λ.τ. 44' Καραβάς), Καλλίτσης, Τσούπρος, Κωνσταντός, Γεωργίου (61' Ζουζουλής), Θαλασσινός Ι. τ. Βασ., Τηλιόπουλος, Θαλασσινός Αθ. (88' Γερογιάννης Π.), Γερογιάννης Δ. (90' Κάβουρας).

Παντριαδικός (Τσιμιχόδημος) 
Ευαγγελινός, Καραμπέτσος, Αναστασίου (15' λ.τ. Pashaj), Χαζαρίδης, Μάλλιαρης, Τσαλιαγκός, ΧασάνδραςΓ., Βαξεβάνης (75' Σκευοφύλαξ), Τσούτσης, Μουτουσίδης, Χασάνδρας Δ. (88΄Παπακωνσταντίνου).

Διατητής του αγώνα:Βρακάς
Βοηθοί:  Αργύρης και Κοντογιαννίδης