Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη της Σκεπαστής στη… «ναυμαχία» με την ΑΕΚ Χαλκίδας

Υπο συνεχή βροχή και τσουχτερό κρύο που δυσχέραναν τα μέγιστα τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων, η Σκεπαστή νίκησε την πολύ μαχητική ΑΕΚ Χαλκίδας με σκορ 2-1 και "ξόρκισε" τα ατυχή εντός έδρας αποτελέσματά της πετυχαίνοντας την πρώτη της εντός έδρας φετινή νίκη.
Η Σκεπαστή ήταν πιο καλή στο πρώτο ημίχρονο και αφού απόλεσε 3 χαρακτηριστικές τετ α τετ ευκαιρίες (2 με τον Θανάση Θαλασσινό και 1 με τον Δ. Γερογιάννη, αφού ενώ ήταν έτοιμοι να σκοράρουν "κόλλησε" η μπάλα στα νερά) ευτύχησε να προηγηθεί στο 25.
Ο Τόλης Γεωργίου (που παρεμπιπτόντως μαζί με τον Καλλίτση και τον "νεοσύλλεκτο" Καρατζούδη ήταν οι καλύτεροι παίκτες της Σκεπαστής) εκτέλεσε από δεξιά φάουλ , η μπάλα πέρασε από όλους και ο επερχόμενος Καλλίτσης με πλασέ έγραψε το 1-0 σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ προσπάθησε να ανεβάσει απόδοση πιέζοντας στο κέντρο, χωρίς όμως να γίνει απειλητική για το τέρμα του Σωτηρόπουλου.
Στο 70' όμως μετά από σύγχυση στη γραμμή της μεγάλης περιοχής της Σκεπαστής και μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες των αμυντικών της να διώξουν τη μπάλα αφού εκείνη και τις δύο κόλλησε στα νερά, ο Τζαφέρος με ένα ξερό "μύτο" έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα του εμβρόντητου Σωτηρόπουλου γράφοντας το 1-1.
Πριν τα "φαντάσματα" εμφανιστούν στο γήπεδο της Σκεπαστής, ο Δημήτρης Γερογιάννης στο αμέσως επόμενο λεπτό (71')  μετά από κάθετη πάσα του Θανάση Θαλασσινού και με εξαιρετικό πλασέ σημείωσε το 2-1 και έστειλε τις καρδιές των Σκεπαστιωτών στη θέση τους.
Το υπόλοιπο του αγώνα αναλώθηκε με μονομαχίες στο κέντρο και 3 καλές ευκαιρίες (Γεωργίου - Γερογιάννης Δ. - Θαλασσινός Θ.) για λογαριασμό της Σκεπαστής, ώστε να καθαρίσει το ματς!
Το τελικό σφύριγμα του κ. Παπακυριάκου βρήκε τους παίκτες της Βόρειας Εύβοιας να πανηγυρίζουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη για φέτος.
Η ΑΕΚ Χαλκίδας ήταν μαχητική (καλύτεροι παίκτες της οι Λάμσε, Χρόνης, Πεσκύρας), έτρεξε, μόχθησε και προσπάθησε για θετικό αποτέλεσμα, όμως η Σκεπαστή ήταν αυτή που ευτύχησε να πάρει τους 3 βαθμούς.


Σκεπαστή (Τσαραμίρσης - Μπεκάκος)
Σωτηρόπουλος, Θαλασσινός Γ. τ. Αθ., Καρατζούδης, Γερογιάννης Π., Καλλίτσης, Κωνσταντός, Γεωργίου, Θαλασσινός Γ. τ. Βασ., Καψάλας, Θαλασσινός Θ. (91' Κάβουρας), Γερογιάννης Δ. (89' Παλάντζας)

ΑΕΚ Χαλκίδας (Ταυταρίδης)
Ζαφειρόπουλος, Ντεγιάννης, Κοτρώτσιος, Τριανταφύλλου, Μαραγκός (46' λ.τ. Καρβούνης), Τζαφέρος, Καλέντζης (87' Emmanuel) , Χρόνης, Λάμτσε, Πεσκύρας, Καρυστινός (46' Σταμελάκης)