Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Απόλλων Ερέτριας 2-0 το Αυλωνάρι

Με δύο γκολ ένα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ένα στις αρχές του δευτέρου ο Απόλλωνας Ερέτριας διατήρησε το συν 8 από τον Λήλα επικρατώντας στο γήπεδο του επί του αξιόμαχου Αυλωναρίου με 2-0.
Μέχρι να πετύχει το πρώτο του γκολ ο Απόλλωνας είχε να αντιμετωπίσει πέρα από την καλή αμυντική λειτουργία των παικτών του Αυλωναρίου και το κάκιστο αγωνιστικό χώρο εξ΄αιτίας της βροχής που είχε μετατρέψει το γήπεδο σε βούρκο.
Με τον Τόρα καλά κλεισμένο και τους Αυλωναρίτες να παίζουν άριστα το τεχνητό οφσάιντ ο Απόλλωνας έπρεπε να λύσει έναν γρίφο για δυνατούς λύτες.Και αυτός ο γρίφος λύθηκε στο 41'όταν μετά από ωραία σέντρα πάρε-βάλε από αριστερά του Καρβελά πετάχτηκε ο Καλοχωρίδης και με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Στο δεύτερο μέρος το άγχος για τους γηπεδούχους έφυγε τελείως όταν στο 51' ο Αγραφιώτης ελίχθηκε μέσα στην περιοχή σούταρε στην κλειστή γωνία του Τζαβάρα και έγραψε το 2-0.
Από κει και πέρα το ματς έχασε το ενδιαφέρον του με την Ερέτρια να συντηρεί αυτό το προβάδισμα και τους φιλοξενούμενους με ανακατεμένη τράπουλα από τον Γ.Μπασούκο να κυνηγάει μάταια όμως να αλλάξει τα δεδομένα. Πολύ καλή η διαιτησία των Πόγκα,Κωνστάντιου,Κελεπούρη.
Απόλλων Ερέτριας
Τόρα Ερμίρ, Μεκανάι, Καρβελάς, Βελαέτης, Σμπιλίρης, Καλοχωρίδης, Ντουλαβέρης, Πολυχρόνης(89'Μίγγος), Αγραφιώτης, (85'Μπασινάς), Τόρα,Μώρος(64'Τρεκάι)
Αυλωνάρι
Τζαβάρας,Μπεργκανάκου,Φραγγής(79'Δαφνής), Καραλής, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος Ζαχαριάς
(68'Περιβολάρης), Τσαλιαγκός,Ιωαννίδης, (79'Βασιλείου), Μπρολίν, (68'Καράπας).
Γ Νερούτσος