Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αργά ξύπνησε ο Ταμυναϊκός ηττήθηκε 2-1 στην Ραφήνα

Μέσα σε ένα ημίωρο ο Ταμυναϊκός γνώρισε την ήττα από την Τρίγλια Ραφήνας αφού η ομάδα του Αλιβερίου σε αυτό το διάστημα ήταν ανύπαρκτη και έδωσε την ευκαιρία στην Τρίγλια να σημειώσει δύο γκολ και να έχει και ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Μετά το ημίωρο ο Ταμυναίκός συνήλθε ήταν καλύτερος μέχρι το τέλος του αγώνα αλλά εκεί λειτούργησε η αδυναμία του να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Τριγλια να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα και στο 5' να έχει δοκάρι σε σουτ του Καραγιάννη.
Με συνεχή πίεση η Τρίγλια κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 19' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ οι αμυντικοί του Ταμυναϊκού στην προσπάθεια τους να αποκρούσουν την βοήθησαν να καταλήξει στο δίχτυα 1-0.
Στο 23' η Τρίγλια έχασε μεγάλη ευκαιρία για να αυξήσει  το σκορ.
Στο 24' με κεφαλιά του Τσακίρη η Τρίγλια πέτυχε το 2-0.
Στην συνέχεια ο Ταμυναϊκός ισορρόπησε τον αγώνα και άρχισε να πιέζει αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει σε καμιά φάση την Τρίγλια.
Στην επανάληψη ο Ταμυναίκός ανέβασε ακόμα περισσότερο ρυθμό, πίεσε αλλά και πάλι δεν υπήρχε ο επιθετικός να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Το κατάφερε τελικά στις καθυστερήσεις του αγώνα με πλασέ του Ραμπαβήλα που μείωσε στο τελικό 2-1.


Τρίγλια Ραφήνας
 Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, Τσακίρης, Καραγιάννης. Κότσι (79' Κατσαβριάς), Αρώνης (46' Νικολακόπουλος), Αμντουραχμάνι (90' Ζαφειρόπουλος), Ντάφλας (92' Σολδάτος), Ιγκλαντίν.

Ταμυναικός (Λαθουράς):
Μπάρδης, Παπαδάκης (68' Βασ. Καρατζάς), Πιλάτης, Βασ. Αναστασίου, Καρράς, Μαν. Αναστασίου (46' Κώτσης), Μήτρου, Ζάχι, Παν. Κατσάμπας, Ραμπαβίλας, Κούτρης (83' Κ. Καρατζάς).