Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Χαλκίς – Παναργειακός 1-2. Ο... νόμος του ποδοσφαίρου

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο ΑΟ Χαλκίς από τον Παναργειακό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League 2 και τον 7ο όμιλο. Η ομάδα του Αντώνη Αυλωνίτη σπατάλησε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες και όπως είναι λογικό, όταν χάνεις ευκαιρίες δέχεσαι το γκολ. Δεύτερη σερί απώλεια για τους «νερατζούρι», απομακρύνθηκαν από την κορυφή, ενώ έπεσαν στην 3η θέση, αφού ο Παναργειακό πέρασε δεύτερος.

Πρώτη καλή στιγμή στο 5', όμως ο Μπλάνκο αστόχησε από πλεονεκτική θέση για τον ΑΟΧ. Στο 9', ο Σταυριανός έκανε λάθος υπολογισμό του κοντρόλ, ο Παιδάκης έκλεψε την μπάλα, ανατράπηκε και ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Καλύβας ανέλαβε την εκτέλεση και έβαλε μπροστά στο σκορ τον Παναργειακό (0-1). Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΧ στο 44', με τον Παπαδάκη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας στη μεγάλη περιοχή, το πλασέ του όμως μπλόκαρε ο εξαιρετικός γκολκίπερ Μάνος. Στην επανάληψη, ο ΑΟ Χαλκίς ανέβασε... στροφές, όμως Μπλάνκο, Ανέστης και Πολίτης δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μάνο. Ότι δεν κατάφερε η Χαλκίδα, πέτυχε η ομάδα της Αργολίδας στο 62', αφού ο Καραμπάς έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σταυριανού (0-2). Ο ΑΟΧ μείωσε σε 1-2 με τον Ταυταρίδη στο 92', που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αινιγματικός ο κόουτς Αντώνης Αυλωνίτης στη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, μίλησε για αποφάσεις που πρέπει να παρθούν λίαν συντόμως από διοίκηση και τεχνικό τιμ, για το καλό του συνόλου. Δεν δίστασε να αναλάβει την ευθύνη της ήττας, όμως τόνισε ότι η ομάδα δεν έχει λύσεις στον πάγκο.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Κατοίκου, με 1ο βοηθό τον κ. Κασιμάτη και 2ο τον κ. Βαξεβανέλη (ΣΥΝΔ. ΑΤΤΙΚΗΣ).

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: (Αντώνης Αυλωνίτης) ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ, ΤΑΥΤΑΡΙΔΗΣ, ΒΑΛΚΑΝΟΣ, ΜΠΑΚΟΜΗΤΡΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΝΤΕΛΕΚΟΣ, ΜΠΛΑΝΚΟ, ΠΟΛΙΤΗΣ, ΑΝΕΣΤΗΣ.


ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: (Κετικίδης Γιώργος) ΜΑΝΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΚΑΡΑΜΠΑΣ (90' ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ), ΜΕΖΙΝΗΣ, ΝΩΤΗΣ, ΚΑΪΑΦΑΣ, ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (86' ΦΑΣΟΥΛΗΣ), ΚΑΜΠΙΩΤΗΣ, ΑΜΕΝΤ (88' ΤΑΜΑΤΖΙΤΖΕ), ΚΑΛΥΒΑΣ, ΠΑΙΔΑΚΗΣ.