Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γιόρτασε ο πρωταθλητής χειμώνα ΑΟ Ωρεών, βάζοντας γκολ στη διασκέδαση (VIDEO)

Πρώτος στη βαθμολογία, πρωταθλητής χειμώνα αλλά και πρωταθλητής  στο γλέντι αναδείχθηκε ο ΑΟ Ωρεών που στις 29 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποίησε την Χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα του.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μπαρμπούνη και μάζεψε πολλούς φίλους της ομάδας. Ανάμεσά τους και ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κοντζιάς, η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού, ο Αντιδήμαρχος Κυριάκος Βογιατζής και το μέλος της ΕΠΣΕ Θωμάς Αναγνωστάκης.
Βέβαια παρών σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής Θανάσης Γουρνάς.
Το καλωσόρισμα ανέλαβε ο Γραμματέας της ομάδας Νίκος Μαυρούστικος που μαζί με τον Πρόεδρο Πολύδωρο Δημητρίου ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά.
Ευχές απηύθυνε και η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου η οποία δεσμεύτηκε πως μέχρι το καλοκαίρι θα έχει γίνει το γήπεδο των Ωρεών αλλά και το γήπεδο μπάσκετ του χωριού.

Η συνέχεια είχε πολύ γλέντι με χορό και  μουσική από την ορχήστρα του Ηλία Τσαρούχα που τραγούδησε μαζί με τον Παντελή Αγγέλου.
Ακολούθησε η κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου, κλήρωση που ξεκίνησε η ίδια η Δήμαρχος  Λίνα Ευσταθίου – Σπανού, ενώ στη συνέχεια ο χορός πήρε σειρά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε Video με τους χαιρετισμούς της Διοίκησης αλλά και το τι είπε  η Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού
και επίσης δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που βρίσκεται αμέσως μετά το Video.