Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πολύτιμη νίκη της Αιδηψού μέσα στη Σκεπαστή

Στο βορειοευβοιώτικο ντέρμπι της Α΄ Κατηγορίας μεταξύ της Σκεπαστής και του ΑΟ Αιδηψός, κερδισμένη βγήκε η ομάδα των φιλοξενούμενων που έφυγαν από την Σκεπαστή με τους πολύτιμους 3 βαθμούς της νίκης μιας και το τελικό σκορ είναι 1-2.
Μια Σκεπαστή που  έφτασε αρκετές φορές στην πηγή χωρίς να πιει νερό και μία Αιδηψός που αν και νίκησε, δεν δημιούργησε σημαντικές φάσεις στην εστία των γηπεδούχων.
Ειδικά στο δεύτερο μέρος, μετά το δεύτερο τέρμα που δέχτηκαν οι γηπεδούχοι, πίεσαν με πείσμα την εστία του Ψαρρά, ενώ στα τελευταία λεπτά η πίεση ήταν ακόμα πιό δυνατή χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Σημειωτέον πως οι φιλοξενούμενοι από το 58΄ έπαιζαν με 10 παίκτες μιας και ο Σιρπτσιόγλου είδε απ΄ ευθείας κόκκινη κάρτα. Επίσης ο Τίτο Μπιμπάι που έπαιξε αν και είχε πρόβλημα στο πόδι του, τελικά έγινε αναγκαστική αλλαγή στο δεύτερο μέρος μιας και οι πόνοι στο πόδι του ήταν πολύ έντονοι.
Γεγονός όμως είναι πως  καθ’ όλη της διάρκεια του αγώνα, ειδικά στο Β΄ μέρος, και οι δύο ομάδες εκφράζουν πολλά παράπονα για την διαιτησία του κου Φώτη.

 Φάσεις και γκολ

03΄ Από πλάγια ο Ντέντης σεντράρει και ο Γερογιάννης δε βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι για ελάχιστα, ενώ στη συνέχεια σουτ από την Αιδηψό αποκρούει ο Αλεξίου.
04΄ Ο Γερογιάννης μπαίνει στην περιοχή και πέφτει στα πόδια του ο Ψαρράς και τον κόβει.
07΄ Ο Τίτο Μπιμπάι σουτάρει από μακριά και βρίσκει τα δίχτυα του Αλεξίου, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του Δημητρίου, 0-1.
09΄ Ο Χρήστος Φώτου μπαίνει στην περιοχή και η άμυνα τον κόβει πριν προλάβει να γίνει απειλητικός.
11΄ Σουτ του Αθ. Θαλασσινού τερματίζει στο οριζόντιο του Ψαρρά.
17΄ Κόρνερ από τη Σκεπαστή και κεφαλιά του Γερογιάννη βρίσκει και πάλι το οριζόντιο της Αιδηψού.
19΄ Πλάγιο σουτ του Αθ. Θαλασσινού περνά παράλληλα από το τέρμα και βγαίνει πλάγιο άουτ κοντά στο κόρνερ.
26΄ Σουτ του Αθ. Θαλασσινού προς την εστία του Ψαρρά, κόβει στην τελική γραμμή ο Βασιλείου.
29΄ Δυνατό σουτ του Αθανασίου βγαίνει λίγο έξω από το κάθετο του Αλεξίου.
32΄ Μπαίνει ο Τίτο Μπιμπάι και πλασάρει στον Στεργίου και εκείνος με τη σειρά του στον Φώτου που σουτάρει λίγο έξω από το κάθετο της Σκεπαστής.
36΄ Δυνατό σουτ του Γερογιάννη περνά έξω από το κάθετο του Ψαρρά.
41΄ Σουτ του Αθ. Θαλασσινού με υπέροχο μπλοζόν διώχνει ο Ψαρράς.
45΄ Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Γεωργίου πλασάρει στον Ντέντη και εκείνος από κοντά βρίσκει τα δίχτυα του Ψαρρά, δίνοντας επανεκκίνηση στον αγώνα.
47΄ Ο Τσούπρος χρεώνεται με πέναλτι που εκτελεί πετυχημένα ο Αθανασίου, δίνοντας κεφάλι και πάλι στην Αιδηψό, 1-2.
55΄ Σουτ του Γερογιάννη βρίσκει σε αμυνόμενο και οι γηπεδούχοι παραπονιούνται  πως βρήκε σε χέρι.
58΄ Ο Σιρπτιόγλου μαρκάρει τον Γερογιάννη και βλέπει απ΄ ευθείας κόκκινη κάρτα.
60΄ Ο Αθ. Θαλασσινός ανατρέπεται στην περιοχή, οι παίκτες της Σκεπαστής παραπονιούνται για πάναλτι, όμως ο κος Φώτης έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας.
65΄ Σουτ του Τόλη Γεωργίου με ωραία πτώση αποκρούει ο Ψαρράς.
70΄ Σε επίθεση της Αιδηψού ο Αλεξίου διώχνει με γροθιές.
77΄ Ο Αθ. Θαλασσινός πλασάρει στον Ι. Θαλασσινό τΒας που αν και βρίσκεται τετ α τετ με τον Ψαρρά, σουτάρει ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι.
89΄ Ο Γοργομάτης από πλάγια θέση στέλνει την μπάλα πάνω στο οριζόντιο του Ψαρρά.
93΄ Ο Γερογιάννης πηδά πιο ψηλά από τον συμπαίκτη του Κατσικόγιαννη και στέλνει με το κεφάλι την μπάλα πάνω από το οριζόντιο του Ψαρρά.

Aύριο θα  έχουμε φωοτρεπορτάζ απο τον αγώνα, φάσεις αλλά και δηλώσεις του προπονητή της Αιδηψού Γιώργου Δημητρίου μετά τον αγώνα.


Σκεπαστή ( Μπεκάκος - Τσαραμίσης):
Αλεξίου, Θαλασσινός Ι τΑ ( 90+ Κατσικόγιαννης), Καρατζούδης, Καλλίτσης, Τσούπρος, Καψάλας (70΄ Γοργομάτης), Γεωργίου, Θαλασσινός Ι τΒ, Ντέντης, Θαλασσινός Α, Γερογιάννης.

ΑΟ Αιδηψός (Δημητρίου) :
Ψαρράς, Σιρπστιόγλου, Βασιλείου, Καππές, Γλύκος, Σαμπάι, Φώτου, Αθανασίου (90+ Στέκας), Μπιμπάι Α (70΄ Καπλανάι), Μπιμπάι Τ (46΄ αα  Παπατζίκος), Στεργίου (88΄ Καραγκούνης)

Διαιτητής: Φώτης
Βοηθοί: Κωνστάντιος - Λαμπρόπουλος