Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παλαίμαχοι ΑΟΝΑ- Ολυμπιακού Πειραιώς

Οι Παλαίμαχοι του ΑΟ Νέας Αρτάκης ανακοινώνουν την διεξαγωγή φιλικού αγώνα, με φιλανθρωπικό και τιμητικό χαρακτήρα, με τους παλαιμάχους του Ολυμπιακού Πειραιώς, στις 27 Νοέμβρη, στο Δημοτικό Στάδιο Αρτάκης. Οι σπουδαία αυτή φιλική συνάντηση θα συνδυαστεί με ξεχωριστές βραβεύσεις και θα διανθιστεί με πολιτιστικά και αλλά αθλητικά δρώμενα.

Μετά λοιπόν τα δύο ιστορικά φιλικά των παλαιμάχων του ΑΟ Νέας Αρτάκης, τον περασμένο Μάιο, με τους παλαιμάχους του Πανιωνίου και της ΑΕΚ, οι ΄΄βετεράνοι΄΄ άσοι του ΑΟΝΑ διοργανώνουν ακόμη μία σπουδαία ποδοσφαιρική γιορτή, με καλεσμένο αυτήν την φορά τον ΄΄Θρύλο΄΄ του ελληνικού ποδοσφαίρου Ολυμπιακό. Την ερχόμενη Δευτέρα 27 Νοέμβρη, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά άσους και δόξες του ΄΄μακρινού΄΄ αλλά και του πιο πρόσφατου παρελθόντος της ιστορικής ομάδας του Πειραιά, που έγραψαν ΄΄χρυσές σελίδες΄΄ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 4 μ.μ. και πέρα από τον σπουδαίο αγώνα των παλαιμάχων του ΑΟΝΑ και του Ολυμπιακού, θα διεξαχθούν ξεχωριστοί αγώνες ακαδημίων με ομάδες από την Αρτάκη και σχολές του Ολυμπιακού. Πριν την έναρξη του κύριου αγώνα θα τιμηθούν προσωπικότητες με ιστορική αξία και προσφορά στον αθλητισμό και όχι μόνο. Τα έσοδα από αυτήν την σπουδαία συνάντηση θα διατεθούν στον εθελοντικό οργανισμό ΄΄Το Χαμόγελο του Παιδιού΄΄.

Απο το Δ.Σ. Παλαιμάχων ΑΟ Νέας Αρτάκης