Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πληρωμές και αποχωρήσεις παιχτών στον Α.Ο.Χαλκίς

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένεται να δουν το χρώμα του χρήματος μετά από πολύ καιρό οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο στην Χαλκίδα.
Αναμένεται να τους καταβληθεί ο μισθός Σεπτεμβρίου μετά από αρκετές αναβολές με την κατάσταση να έχει φτάσει σε οριακό σημείο.
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν 3-4 ποδοσφαιριστές είτε γιατί δεν έχουν ικανοποιήσει με την παρουσία τους είτε γιατί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να φορέσουν ξανά την φανέλα με την Αρέθουσα.
.
Η απώλεια ενός από τους παραπάνω θα αποτελέσει πλήγμα για τον Α.Ο.Χ. καθώς υπήρξε αναντικατάστατο μέλος τόσο της περσινής όσο και της φετινής ομάδας.
Μέσα σε όλα αυτά την Κυριακή υπάρχει και το παιχνίδι με τον Ταμυναικό στο Δημοτικό της πόλης με την Χαλκίδα να θέλει να επανέλθει στις νίκες καθώς στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Διαγόρα και Πανθηραικό οι διαιτητικές αποφάσεις και η ατυχία στέρησαν από τους Nerazzuri τη νίκη.
Αρκετός κόσμος αναμένεται να παρακολουθήσει το Κυριακάτικο ντέρμπι με τους φίλους της Χαλκίδας να δίνουν το παρόν επιβραβεύοντας τους παίχτες για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν παρά τα προβλήματα που υπάρχουν.