Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγάλο διπλό η Σκεπαστή μέσα στον Βατώντα

Μετά από ένα ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο η Σκεπαστή πέρασε από το γήπεδο του Βατώντα με εντυπωσιακό τρόπο νικώντας τον Αστέρα με 3-2

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς μιας και στο 9΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Μεσίμι σούταρε ο Αλεξίου απέκρουσε ασθενώς και ο Κούκα που καιροφυλακτούσε με ωραίο σουτ πλάσαρε ωραία στο παράθυρο κάνοντας το 1-0.

Και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων ήρθε στο 15' ο Γερογιάννης να φέρει το ματς στα ίσια με ωραίο και άπιαστο σουτ στην γωνία του Κυριακόπουλου.
Οι δύο ομάδες πήγαν με το 1-1 στα αποδυτήρια και στο δεύτερο μέρος αποζημίωσαν με τον καλύτερο τρόπο τους φιλάθλους.

 Στο 70'με εξαιρετικό φάουλ από πλάγια αριστερά ο Κηρύκος έδωσε πάλι το προβάδισμα στον Αστέρα καρφώνονταν την μπάλα στο αριστερό παράθυρο του ανήμπορου να αντιδράσει Αλεξίου.

Όμως οι της Σκεπαστής δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και βγάζοντας δύο λαγούς από το καπέλο γύρισαν τούμπα το ματς.
Ισοφάρισαν μετά από προσπάθεια του Θαλλασινού Αθ.από αριστερά και άψογο πλασέ για να ολοκληρώσουν τον θρίαμβο με τον Γεωργίου στο 80' με άψογο πλασέ αφήνοντας αγάλματα όλη την άμυνα των γηπεδούχων.
Ρεσιτάλ διαιτησίας  από τους Βρακά,Πασχαλίδη και Ρέτσα.


Αστέρας Βατώντα
Κυριακόπουλος, Χασαλάρι, Τσώκος [53'Σκούρος] Κατσαούνης, Ντούκα, Γούναρης, [54'Γιαννουκάκος], 80'Γούσιας], ,Κηρύκος, Μιχαηλίδης, Κούκα Μεσίμι.

Σκεπαστή
Αλεξίου, Θαλλασινός Ι.του Αθ, Αγιασοφίτης, Καλλίτσης, Καψάλας, Κωνσταντός, Καγατζούδης, [52'Ντέντης], Θαλασσινός Ι του Β, Γεωργίου [82'Γερογιάννης], ΘαλασσινόςΑθ 87'Κατσικογιάννης]Γερογιάννης Δ [76'Τσούπρος]