Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ερμής Ροβιών: Το μεγάλο παράπονο (μιλάει ο Πρόεδρος της Τ. Κ Γιώργος Μαρούδης)

Μία από τις παλαιότερες ομάδες του Βορρά ο Ερμής Ροβιών δεν υπάρχει σήμερα αφού οι γηπεδικές εγκαταστάσεις είναι ανύπαρκτες. Το 1956 ιδρύθηκε η ομάδα των Ροβιών και στην πορεία της έχει σημαντικές διακρίσεις όπως η κατάκτηση 6 πρωταθλημάτων στην Γ' κατηγορία και ισάριθμες ανόδους, ενώ είχε καταφέρει να φθάσει μέχρι τους οχτώ του κυπέλλου Ευβοίας, αποκλείοντας την Αναγέννηση Μαντουδίου της Δ' Εθνικής προκαλώντας σάλο στην περιοχή σε ένα αγώνα που βρέθηκαν στο γήπεδο πάνω από 3.000 φίλαθλοι.
Η δυναμική της ομάδας του Ερμή Ροβιων δεν σταματάει όμως εκεί μιας και μέσα από τα σπλάχνα της γεννήθηκαν πολύ γνωστοί και ικανοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν και αγωνίζονται  σε όλες της κατηγορίες του πρωταθλήματος Εύβοιας και όχι μόνο μιας και αρκετοί παίχτες έχουν συμμετάσχει ακόμα και σε κατηγορείς όπως η Α' εθνική.
Και όμως στις Ροβιές δεν υπάρχει γήπεδο. Στα γήπεδα της Λίμνης και τη Σκεπαστής αγωνιζόταν ο Ερμής σαν τσιγγάνος, μέχρι το 2008 που αποχώρησε από την ενεργό δράση, ενώ μετά από πέντε χρόνια έκανε άλλη μια προσπάθεια επαναλειτουργίας η οποία σταμάτησε κι' αυτή το 2016. Και ο λόγος που προσπαθούσαν να κρατήσουν την ομάδα ήταν ότι το 2009 άρχισε η κατασκευή γηπέδου με ενέργειες του τότε Δημάρχου υλοποιώντας το αίτημα όχι μόνο της Τοπικής κοινωνίας αλλά και από το πλήθος των τουριστών που κατέκλυζαν την περιοχή κατά τους θερινούς μήνες.
Το έργο αυτό όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Μιλήσαμε με τον Πρόεδρο της Τοπική;ς Κοινότητας Ροβιών Γιώργο Μαρούδηγια το θέμα του γηπέδου.
Πρόεδρε πες μας για την κατασκευή του γηπέδου;
Το 2009 έπειτα από ενέργεια του τότε δημάρχου άρχισε η κατασκευή του γηπέδου πράγμα το όποιο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.  "Οι λόγοι????"μάλλον το χαλίκι και το χώμα που οι τότε τοπικοί άρχοντες πήραν από το γήπεδο των Ροβιων ήταν πολύ ακριβό για να ξανατοποθετηθεί''...και οι τόσες φωνές των κατοίκων δεν ακούστηκαν ποτέ στα βουλωμένα αυτιά των αρμοδίων που απ όσο φαίνεται ο όχλος των μηχανημάτων εκ ταφής του γηπέδου έθαψε το μέλλον των παιδιών του τόπου μου από πλευράς αθλητικής παιδείας και ενασχόλησης στον ελεύθερο χρόνο τους.
Δηλαδή μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει η κατασκευή;
Δυστυχώς  μέχρι και σήμερα μετά από 9 χρόνια δεν έχει αλλάξει τίποτα.
Φαίνεται ο αριθμός 9 δεν πάει στο όνειρο της κατασκευής του γηπέδου των Ροβιων.
 Για την συνέχεια τι περιμένετε για την κατασκευή του γηπέδου;
Από το 2009 όπως σας είπα που πήγε να ξεκινήσει το παράτησαν χωρίς να υπάρχει ενδιαφέρον.
Το μόνο που μπορώ να πω απ' αυτήν την απραξία είναι να αλλάξει η Δημ. Αρχή  για να ξεκινήσει επιτέλους η κατασκευή του σημαντικού έργου για την νεολαία της περιοχής μου.

Αυτά μας είπε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ροβιών Γιώργος Μαρουδής για το μεγάλο παράπονο των νέων που έχει αναγκάσει σε διάλυση την ομάδα του Ερμή και την φυγή πολλών ποδοσφαιριστών σε άλλες ομάδες.
Πατήστε πάνω στον Ερμή να δείτε το γήπεδο όπως είναι σήμερα