Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγαλο διπλό η Μακρυκάπα στην Σκεπαστή

Στο γήπεδο της Σκεπαστής η ομώνυμη ομάδα αντιμετώπισε την Μακρυκάπα σε ένα πολύ ωραίο αγώνα, που αν μη τι άλλο χόρτασε γκολ τους θεατές του.
H   Σκεπαστή για τρίτη φορά στην έδρα της δεν καταφέρνει να πάρει τον αγώνα, αν και προηγείθηκε. Σε γενικές γραμμές  ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, μπήκε δυνάτα στο γήπεδο και άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς. Αν και οι γηπεδούχοι ισοφαρίστηκαν, οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για ημίχρονο με την ομάδα του Μπεκάκου να προηγείται 2-1.
Στο δεύτερο μέρος η Μακρυκάπα ανέβασε ρυθμό, πίεσε τους γηπεδούχους κατάφερε να ξαναφέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 76΄, ενώ στη συνέχεια έκανε την ανατροπή.
Από εκεί και μετά η ψυχολογία των γηπεδούχων επλήγη  σημαντικά, με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να πετύχουν δύο ακόμα γκολ σε δύο λεπτά μέσα, με την Σκαπαστή να μειώνει στις καθυστερήσεις.
Τα γκολ
 3΄ Η Σκεπαστή ανοίγει το σκορ με τον Θανάση Θαλασσινό, 1-0.
25΄ Η Μακρυκάπα ισορροπεί τον αγώνα με τον Μπαϊμπάκη, 1-1.
45΄ Και πάλι οι γηπεδούχοι καταφέρνουν να πάρουν κεφάλι με τον Γερογιάννη, 2-1.
76΄ Για μια φορά ακόμα η Μακρυκάπα φέρνει το παιχνίδι στα ίσια με τον Σίδερη, 2-2.
80΄ Και πάλι ο Σίδερης βρίσκει τα δίχτυα των γηπεδούχων, κάνοντας την ανατροπή 2-3.
82΄ Ο Κουτσαυλής βρίσκει χώρο και τα δίχτυα της Σκεπαστής, κάνοντας το 2-4.
90+  Ο Θαλασσινός Ι τουΒας μειώνει σε 3-4.

ΑΟ Σκεπαστής:
Αλεξίου, Θαλασσινός Ι. Αθ. , Αγιασοφίτης (80' Γοργομάτης), Καλλίτσης, Καψάλας, Κωνσταντός, Γεωργίου, Ι. Β. Θαλασσινός, Καρατζούδης (62' Ντέντης), Θαλασσινός Αθ. , Δ. Γερογιάννης (66' Τσούπρος).

ΑΟ Μακρυκάπας:
Αναστασίου, Λέκκας, Χασάνδρας, Α. Καρκαλής, Τσουμάνης, Σηφάκης, Γκίκας (86' Ι. Καρκαλής), Σεχάι (92' Πολυχρόνης), Μπαϊμπάκης (58' Μαρίνος), Σίδερης (89' Βουρδάνος), Κουτσαυλής.