Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έπεσε ηρωϊκά μαχόμενος ο Γ Σ Κύμης

Μετά από μια άνιση μάχη ο Γ.Σ.Κύμης σαφώς βελτιωμένος και με σημάδια καλού μπάσκετ υπέκυψε από τον ανώτερο ΠΑΟ στο κλειστό ''Τ.Καμπούρης΄' με 90-73.
Η ομάδα του Γ.Καστρίτη έκανε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο για φέτος μιας και κόντραρε στα ίσια την ομάδα του Πασκουάλ. Βέβαια όπως είπε και ο Ισπανός κόουτς στο τέλος του ματς η ομάδα του είχε να διαχειριστεί την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια στην Ευρωλίγκα κάνοντας το σχετικό ροτέσιον.
Όμως παρόλα αυτά δεν μπορεί κανείς να μειώσει την προσπάθεια των παικτών της Κύμης.
Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο κάτι οι βασικοί με προεξάρχοντα τον Σιγκλετον ο οποίος σταμάτησε στους 35 πόντους κάνοντας προσωπικό ρεκόρ και κάτι η καλή άμυνα έφεραν τους εξάστερους σε θέση ισχύος.
Στο ίδιο διάστημα η κούραση των γηπεδούχων και οι κακές επιλογές στη επίθεση έφτασαν την διαφορά ακόμη και στους 20 πόντους.
Ο Γ.Καστρίτης στο τέλος εκθείασε για άλλη μια φορά την προσπάθεια των παικτών του ,στάθηκε κυρίως στην απουσία του ΝΖόμο και έδωσε υποσχέσεις για καλό ξένο παίκτη που βρίσκεται προ των πυλών για να αποκτηθεί.
Κάποιες μουρμούρες που ακούστηκαν κατά την διάρκεια του ματς σίγουρα βλέποντας την ομάδα χωρίς νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα σίγουρα αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό μιας και ο κόουτς διαβεβαίωσε δια μέσου της διοίκησης πως ο κόσμος της Κύμης θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος.
Πρώτος σκόρερ του Γ.Σ..Κύμης ο Μακ Γκί με 16 ενώ τον ακολούθησαν ο Σμίθ με 13 και οι Τζόουνς ,Μανωλόπουλος από 11.
Για τον ΠΑΟ πέραν του Σίγκλετον με το 35άρι έκαναν ακόμη παιχνίδι σκοραρίσματος οι Βουγιούκας με 13 και Παππάς με 10.
Τα δεκάλεπτα 23-30,37-40,54-71 και 73-90.
Να σημειωθεί πως πριν το ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Δυτικής Αττικής ενώ στο τέλος ο Γ.Καστρίτης έδωσε μαθήματα ανθρωπιάς εκφράζοντας τα δικά του αλλά και της διοίκησης συλλυπητήρια προς τους συγγενείς των ανθρώπων που χάθηκαν .