Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αυλωνάρι - ΑΕΚ Χαλκίδας 5-1

Καταιγιστικό το Αυλωνάρι στο δεύτερο ημίχρονο συνέτριψε την ΑΕΚ Χαλκίδας με 5-1 και έκανε την  τρίτη συνεχόμενη νίκη του ανεβαίνοντας στον βαθμολογικό πίνακα.
Ο αγώνας ξεκίνησε με το Αυλωνάρι να έχει την πρωτοβουλία στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, στην συνέχεια η ΑΕΚ ισορρόπησε και ήταν καλύτερη μέχρι το 35' όπου σημείωσε και το γκολ, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν και να καταφέρνουν στην λήξη του ημιχρόνου να φέρουν το αποτέλεσμα στα ίσια, ενώ στην επανάληψη το Αυλωνάρι επέβαλε τον ρυθμό του και κατάφερε να πάρει άνετη νίκη.
Στο 18' η ΑΕΚ Χαλκίδας κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Λάμτσε ανοίγοντας το σκορ 0-1
Στο 23' και πάλι η ΑΕΚ έφθασε κοντά στο 2ο γκολ αλλά το σουτ του Καλέντζη βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζαβάρα.
Στο 36' σε φάση διαρκείας κεφαλιά του Τσαλιγκού βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Ζαφειρόπουλου και στην επαναφορά πλασέ του Καραλή έσωσε ο Ζαφειρόπουλος.
Στο 39' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε σπρώξιμο του Μπρολίν μέσα στην περιοχή.
Στο 45' το Αυλωναρι ισοφάρισε όταν ο Μπασούκος σέντραρε από αριστερά και ο Καραλής με τάκλιν μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα 1-1. Στην φάση διαμαρτυρήθήκε η ΑΕΚ ζητώντας οφ σάιτ τον Μπασούκο που έκανε την σέντρα.

Στην επανάληψη το Αυλωνάρι έκανε την ανατροπή και στο 51' με τον Μπρολίν πέτυχε το 2-1.
Στο 71' ο Τσαλιαγκός αύξησε τον δείκτη του σκορ σε 3-1.
Στο 80' και πάλι ο Τσαλιαγκός πέτυχε το 4-1.
Στο 86' το Αυλωνάρι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπρολίν που εκτέλεσε εύστοχα ο Παπίλας διαμορφώνοντας το τελικό 5-1 για το Αυλωνάρι.
Στο 89' αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μπρολίν που αντέδρασε σε ρατσιστικές ύβρις από νεαρό αμυντικό της ΑΕΚ Χαλκίδας.
ΑΟ Αυλωναρίου:
Τζαβαρας, Κόκκος, Δαφνής (70' Μπρεγκανάκου), Ιωαννίδης, Καραλής, Παπίλας, Μπασούκος, Ζαχαριάς, (81' Καρλήςγ.), Τσαλιαγκός (79' Βασιλείου), Περιβολάρης (65' Καράπας), Μπρολίν.
ΑΕΚ Χαλκίδας:
Ζαφειρόπουλος, Καρβούνης, Κοτρώτσιος, Τριανταφύλλου, (82' Φιόλλα), Ντεγιάννης (59' Ντεγιάννης), Τζαφέρος, Γιαμακίδης, Πεσχίρας, Χρόνης(68' Σταμέλος), Καλέντζης (Σταμελάκης), Λάμτσε.