Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη τίτλου ο Απόλλων Ερέτριας 4-2 τον Παντριαδικό

Την όγδοη νίκη του σημειώσε ο Απόλλων Ερέτριας μέσα στην Τριάδα επικρατώντας με 4-2 του Παντριαδικού.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και να καταφέρνουν στο 25' με γκολ του Τσούτη να ανοίγουν το σκορ 1-0.
Ο Απόλλωνας αντέδρασε ισορρόπησε και στο 42' κατάφερε να ισοφαρίσει όταν μετά από σέντρα ο Μώρος πλάσαρε για να φέρει τον αγώνα στα ίσια. 1-1.
Στο 57' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Τόρα δίνοντας το προβάδισμα στον Απόλλωνα 1-2.
Από το 60' η ομάδα της Ερέτριας έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Καρβελά με δεύτερη κίτρινη.
Ο Παντριαδικός στην συνέχεια πίεσε στην προσπάθεια του για ισοφάριση και έχασε στο 62' ευκαιρία με τον Καραντάκη να φέρει τον αγώνα στα ίσια.
Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους και πάλι με τον Καραντάκη στο 66'.
Στο 77' η Ερέτρια ανέβασε τον δείκτη του σκορ με γκολ που σημείωσε ο Μώρος.
Στο 85' ο Παντριαδικός μείωσε το σκορ με γκολ που σημείωσε ο Μάλιαρης 2-3.

Δυνατό το τελευταίο πεντάλεπτο με τον Παντριαδικό να προσπαθεί να ισοφαρίσει αλλά το γκολ το πέτυχε ο Απόλλων στις καθυστερήσεις με τον Τρεγκάϊ.
Παντριαδικός:
(Βογιατζής): Καραχάλιος, Πασάι, Κερίζα, Τσαλιαγκός, Μάλλιαρης, Γκρινιάρης, Γιωρ. Χασάνδρας, Χαζαρίδης (70' Μουτουσίδης), Τσούτσης, Καραντάκης, Δημ. Χασάνδρας (54' Σκευοφύλαξ, 80' Αναστασίου).
Απόλλων Ερέτριας
(Βαλκάνος): Ερ. Τόρα, Καρβελάς, Ρούσσος, Σμπιλίρης, Μπαλόζι, Καλοχωρίδης, Ντουλαβέρης, Πολυχρόνης (60' Βελαέτης), Αγραφιώτης (60' Τρεγκάι), Γκ. Τόρα (86' Γ. Μπασινάς), Μώρος (80' Ξυλάς).