Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στους 4 ο ΑΟ Χαλκίς 2-1 στην ρεβάνς την Μακρυκάπα

Με αρκετά νεαρά παιδιά ο ΑΟ Χαλκίς πήρε την νίκη και όπως αναμενόταν την πρόκριση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ευβοίας με 2-1 από την πολύ καλή σήμερα Μακρυκάπα, η οποία έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 85' χάνοντας πέναλτι.
Στο ξεκίνημα ο ΑΟ Χαλκίς άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Ανέστη στο 7' 1-0
Μέχρι το τέλος το ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν μέτριο χωρίς ευκαιρίες δεν άλλαξε κάτι και οι γηπεδούχοι πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι με 1-0.
Στην επανάληψη έπεσε ακόμα περισσότερο ο ρυθμός του αγώνα και μετά το 65' η Μακρυκάπα ανέβασε απόδοση και κατάφερε στο 77' να ισοφαρίσει με γκολ που πέτυχε ο Σεχάϊ 1-1.

Στο 84' η Μακρυκάπα κέρδισε πέναλτι αλλά ο Σίδερης που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα άουτ και την ευκαιρία να προηγηθεί  ομάδα του.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ανέστης με κοντινό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στον ΑΟ Χαλκις 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
ΑΟ Χαλκίς : 
Ντουμάνης, Γιωρ. Αυλωνίτης, Τσίγκρος, Μπακομήτρος, Ρογαλίδης, Εμέκα, Παπαδάκης, Πατερίτσας, Ανέστης, Τρίκκας, Θωμάς (Καρποδίνης, Παπαγεωργίου, Κουτσαυλής, Κακαβάς, Βαλκάνος, Τομαράς, Ντελέκος).

ΑΟ Μακρυκάπας: 
Αναστασίου, Λέκκας, Χασάνδρας, Καρκαλής, Τουμάνης, Σεχάι, Γκίκας, Κουτσαυλής, Μπαϊμπάκης, Σίδερης, Βουρδάνος (Μαρίνος, . Στούμπος Σπ , Πολυχρόνης, Πουρνής, Σιλιβάκος, Σμπρίνης,  Στούμπος) Παν.