Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πήραν Χ οι Παίδες από την Θεσσαλία 2-2

Ισόπαλοι με την Θεσσαλία 2-2 αναδείχθηκαν οι Παίδες της Μικτής Ευβοίας οι οπο΄πιοι προηγήθηκαν στο σκορ οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή αλλά στο τέλος οι μικροί της Εύβοιας ήταν καλύτεροι, έχασαν ευκαιρίες και κατάφεραν στις καθυστερήσεις να ισοφαρίσουν.
Καλύτεροι στο πρώτο μέρος οι Παίδες της Εύβοιας  κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Κατσαρή στο 27' ανοίγοντας το σκορ 0-1, ενώ είχαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Με το 0-1 η Μικτή Ευβοίας πήγε στα αποδητύρια για το ημίχρονο
Στην επανάληψη οι παίδες της ΕΠΣΘ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν γρήγορα να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Συγκεκριμένα στο 45' ο Τζιανής έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πρίνου για να γίνει έτσι το 1-1. Το γκολ αυτό ανέβασε την ψυχολογία των γηπεδούχων, ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα και στο 57' έγινε το 2-1. Ο Θοδωρής Καλόγηρος με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε σε θέση βολής τον Κολώνια, αυτός προχώρησε και με σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους.

Τρία λεπτά αργότερα, στο 60', ο Καλόγηρος εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και να χάνεται σημαντική ευκαιρία για τους Παίδες της ΕΠΣΘ να κάνουν το 3-1.
 Μάλιστα, στο 65' χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Γλύκο να βγαίνει τετ α τετ με τον Πρίνο, μετά από μπαλιά του Καλόγηρου, για να νικηθεί από τον τερματοφύλακα της Εύβοιας.
Στο τελευταίο 15λεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους με στόχο το γκολ της ισοφάρισης, με τον τερματοφύλακα Πουλιάνα να πραγματοποιεί δύο σωτήριες αποκρούσεις, κρατώντας το 2-1 για την ομάδα του, ενώ ο Κουτσιμπάνας έδιωξε τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος σε σουτ παίκτη της Εύβοιας.
Για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, όπου έγινε το 2-2 για την ΕΠΣ Ευβοίας. Ο Λιατίφης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Πουλιάνα, για να δώσει έναν πολύτιμο βαθμό για την ομάδα του.

Παίδες Θεσσαλίας:
 Πουλιάνας, Μπαϊράμης, Αδάμος (41' Σανάι), Κουτσιμπάνας, Χολέβας, Κωστούλας (62' Μπουμπούκης), Τζιανής (80' Παναγούλας), Γλύκος (78' Μπαλούλης), Κολώνιας, Καλόγηρος, Ζαρίφης (41' Τζαφλέρης).
Παίδες Εύβοιας:
Πρίνος, Σύκας (52' Φωτιάς), Μυτάκης, Μπενίσης, Πετράκης, Λιατίφης, Τσαραντάνης (78' Ιωάννου), Καπατσούλιας (63' Ρέτσας), Κατσαρής (78' Οικονόμου), Βουρδάνος (78' Κουτσιμπής), Αλαφάκης
Πηγή Goal post