Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη του Αρτεμησιακού με 1-0 επι του Ατρόμητου Βασιλικών (VIDEO)

  O Αρτεμησιακός φιλοξένησε για την 6η αγωνιστική στο γήπεδο της Ιστιαίας τον Ατρόμητο Βασιλικών και πήρε την νίκη με 1-0, δίνοντας έτσι την πρώτη νίκη στο νέο του προπονητή, τον Ρούλη Κυρπισλίδη.
Αν και οι φιλοξενούμενοι άξιζαν την ισοπαλία, δεν τα κατάφεραν να σκοράρουν αν και βρέθηκαν στα καρέ του Παναγιωτόπουλου και μάλιστα έστειλαν άουτ σε σχεδόν ανυπεράσπιστη εστία τουλάχιστον δύο φορές.
Το παιχνίδι ξεκίνησε σχεδόν μοιρασμένο και χωρίς κάποια καλή φάση, ίσως λόγω και του αγωνιστικού χώρου που ήταν επιβαρυμένος από την καταρρακτώδη βροχή των προηγούμενων ωρών. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Αρτεμησιακός με πέναλτι βρέθηκε μπροστά στο σκορ το οποίο κράτησε μέχρι τέλους.
Αντίθετα το δεύτερο μέρος ήταν καλύτερο, με τις δυό ομάδες να προσπαθούν για γκολ χωρίς όμως επιτυχία.

Οι φάσεις του αγώνα

13΄ Από αριστερά μπαίνει ο Σταμούλος που επιχειρεί μακρινό σουτ που όμως βγαίνει αρκετά έξω από το κάθετο δοκάρι.
40΄ Από λάθος της άμυνας του Αρτεμησιακού ο Θεοχάρης κλέβει την μπάλα και δίνει στον Σταματούλα που σουτάρει, όμως ο Παναγιωτόπουλος σώζει με το πόδι.
42΄ ο Ν. Στραφιώτης κερδίζει πέναλτι που αναλαμβάνει να το εκτελέσει πετυχημένα ο Βασίλης Ανέστης και έτσι να δώσει τους τρεις βαθμούς στον Αρτεμησιακό, 1-0.
49΄ Ο Σταμούλος σουτάρει έξω από την περιοχή, ο Παναγιωτόπουλος αποκρούει με αστάθεια,  τρέχει ο Πολίτης που βρισκόταν μπροστά και η προβολή που κάνει κοντράρει στο σώμα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
57΄ Ο Ν. Στραφιώτης βρίσκεται τετ α τετ με τον Αντωνίου που του λέει όχι στο σουτ που εκτελεί, διώχνοντας με το πόδι την μπάλα.
69΄ Ο Σταματούλας βρίσκεται στη μικρή περιοχή και σχεδόν τρία μέτρα από την τελική γραμμή και σουτάρει πάνω από το οριζόντιο.
83΄ Ο Φατσής σουτάρει προς το δεύτερο δοκάρι για τα δίχτυα του Αντωνίου, ο οποίος όμως τινάζεται και με τα ακροδάχτυλα διώχνει.
93΄  Στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, ο Πολίτης με κεφαλιά από πολύ κοντά στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

 Αρτεμησιακός (Κυρπισιλίδης)


Παναγιωτόπουλος, Τσελίκας, Μεταξιώτης, Ψύλλος, Σαντής, Φατσής, Αφένδρας (89΄ Γίτσας), Κοντζιάς Κ, Αγγελόπουλος (82΄ Ευσταθίου), Ανέστης, Στραφιώτης Ν

Ατρόμητος Βασιλικών

Αντωνίου Μ, Μιζαλόπουλος, Ηλιοδρομήτης, Δήμου, Θεοχάρης, Σταματούλας, Χαρβαλιάς, Αντωνίου Γ (46΄ Λαδογιάννης), Πολίτης, Σταμούλος, Δούκας


Διαιτητής: Σιμιτζής
Βοηθοί: Βλάχος - Λιαγκάκης

Δείτε Video με φλάσεις και το Γκολ
----   ANAMONH  ΦΟΡΤΩΣΗΣ ---


Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί