Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρεμιέρα 3*** Ταμυναϊκός - Τρίγλια Ραφήνας 3-0

Ένας ψυχωμένος Ταμυναίκός ξεκίνησε με τον πιο ιδανικό τρόπο το πρωτάθλημα και επικράτησε με 3-0 της Τρίγλιας Ραφήνας μπροστά στο κατάμεστο Τσαρπάλειο Γήπεδο Αλιβερίου παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες (400 και πλέον φίλαθλοι).
Με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο του γηπέδου για το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε ο αγώνας και στο 7' έχασαν μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ όταν ο Ντάφλας πλάσαρε τον Μητακίδη αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στην πρώτη του επίθεση ο Ταμυναϊκός κατάφερε να προηγηθεί όταν μπαλιά του Μαλισιώβα στην περιοχή ο Κώτση με δυνατό πλασέ άνοιξε το σκορ γι τον Ταμυναϊκό 1-0
Δείτε το πρώτο γκολ του Ταμυναϊκού
Με την ψυχολογία στα ύψη ο Ταμυναϊκός ανέβασε απόδοση και έγινε κυρίαρχος του γηπέδου και πίεζε την Τρίγλια για δεύτερο γκολ.
Το κατάφερε στο 24' και πάλι με τον Κώτση που δέχθηκε μπαλιά πάσα και πάλι από τον Μαλισιώβα 2-0.
Δείτε το δεύτερο γκολ του Ταμυναϊκού
Μοναδική καλή στιγμή για την Τρίγλια στο 41' όταν μετά από σέντρα του Καμβύση κεφαλιά του Κότσι έφυγε άουτ.
Στην επανάληψη ο Ταμυναϊκός ήταν και πάλι εξαιρετικός ακόμα και όταν η Τρίγλια προσπάθησε να πιέσει και δεν της επέτρεψε να του δημιουργήσει προβλήματα.
Πολύ νωρίς στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με δυνατό σουτ του Ραμπαβήλα στο 53' τριπλασίασε τα τέρμα του διαμορφώνοντας το 3-0.
Δείτε το τρίτο γκολ του Ταμυναϊκού

Στην συνέχεια ο Ταμυναϊκός διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ του σκορ και δεν κινδύνευσε στο τελευταίο δεκάλεπτο που πίεσε η Τρίγλια. Η λήξη βρήκε τον Ταμυναϊκό νικητή να κάνει ιδανικό ξεκίνημα στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής.
Ταμυναϊκός: Δημ. Λύκος
Μητακίδης, Ζαρίφης, Πιλάτης, Καρατζάς,Αναστασίου Ι, Κοκκάλας, Κώτση, (76'Αναστασίου Β), Μαλισιώβας,(86' Κρόκος), Κατσόλι,(81' Σταμέλος), Ραμπαβήλας,(67' Ζάχι),Καρράς


Τρίγλια Ραφήνας: Μάρκ. Δήμος
Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, (3' Καφετζής), Πολυχρονάκης, Νικολακόπουλος, Αμπτουραχμάνι(57' Αγγελόπουλος), Καραγιάννης, Κότσι, Ντάφλας, Βουτσιώτης (48' Λημνιός 86'Μητσόπουλος).