Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ταξιάρχης – ΟΠ Αιδηψού 1-0 ( Φωτορεπορτάζ)



Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας ( Βόρειος Όμιλος) η ομάδα του Ταξιάρχη υποδέχθηκε στο γήπεδο του Νέου Πύργου την Ο.Π. Αιδηψού και κατάφερε να φύγει με το τρίποντο της νίκης με 1-0.
Η ομάδα των γηπεδούχων είχε καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο και τις ευκαιρίες. Παρόλα αυτά δυσκολεύτηκε αρκετά  να πετύχει γκολ, μιας και η ΟΠΑ αγωνίστηκε με σθένος και αποφασιστικότητα, είχε όμως λιγότερες τελικές ευκαιρίες.

Φάσεις του αγώνα

 2΄ Ο Δαρζέντας με απευθείας φάουλ βρίσκει το  οριζόντιο δοκάρι του Βελισαρόπουλου.
12΄ Σουτ του Δαρζέντα ανακόπτει πάνω στην τελική γραμμή με το κεφάλι ο Χασανάι.
21΄ Ο Π. Αναγνώστου μπαίνει έξυπνα και πλασάρει στον Χασανδρινό που βρίσκεται τετ α τετ με τον Μουρίδη, όμως  η μπάλα δεν πιάνει καλά στο σουτ που επιχειρεί και τερματίζει άουτ.
29΄ Σουτ του Δημητράκη έξω από την περιοχή του Βελισαρόπουλου βγαίνει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
31΄ Ο Καραβάς με πλάγιο σουτ στην περιοχή βρίσκει τον Δαρζέντα που πηδάει και βρίσκει την μπάλα στην κίνηση και την στέλνει έξω από το κάθετο δοκάρι.
37΄ Απευθείας κόρνερ του Γάσπαρη με εκπληκτική απόκρουση σώσει ο Μουρίδης και στην επιστροφή της η μπάλα βρίσκει τον Χασανδρινό που με το κεφάλι την στέλνει μακριά από το κάθετο δοκάρι.
39΄ Σουτ του Καραβά από κοντά διώχνει με τα πόδια ο Βελισαρόπουλος σε κόρνερ.
41΄ Φάση που δημιουργήθηκε από εκτέλεση φάουλ του Δημητράκη τερμάτισε άουτ.
45+  Ο Καραβάς από κοντά στέλνει την μπάλα με το κεφάλι στη συμβολή των δοκαριών του Βελισαρόπουλου αλλά τελευταία στιγμή ο Φώτου διώχνει σωτήρια.
56΄ Κεφαλιά του Δαρζέντα τερματίζει πάνω από το οριζόντιο.
65΄ Βαθειά μπαλιά του Δαρζέντα στον Καραβά που από το ύψος του ημικυκλίου σουτάρει και στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο.
71΄ Παράλληλη σέντρα Δημητράκη σε Καραβά που με κεφαλιά δε βρίσκει και πάλι στόχο.
77΄ Ο Βασιλείου από αριστερά δίνει στον Καραβά που βρίσκεται στη μικρή περιοχή και αυτός με γυριστό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Βελισαρόπουλου κάνοντας το 1-0 και ξεσηκώνοντας διαμαρτυρίες από την ΟΠΑ για οφσάιτ και κάνοντας τον προπονητή της ομάδα Θαν. Αναγνώστου να μπεί στον αγωνιστικό χώρο διαμαρτυρόμενος και ο οποίος αποβλήθηκε από τον ρέφερι, 1-0.
90+ Ο Βασιλείου βλέπει απευθείας κόκκινη κάρτα μιας και ο κος Παπακυρικάκος έκρινες πως φέρθηκε αντιαθλητικά σε δύο αντιπάλους του.

Ταξιάρχης (Μισιρλής)

Μουρίδης, Τσαμούρογλου  (63΄ Σταματονικολός), Βασιλείου, Καπόλος, Καραδημήτρης, Λυσσέας, Γκαμίλης, Δαρζέντας Δ, Καραβάς (90+ Κοντογιάννης), Δημητράκης, Μπαλαμούτης (Μισιρλής Κ)


ΟΠ Αιδηψού (Αναγνώστου)

Βελισσαρόπουλος, χασανάι, Αυγέρης Γ (73΄ Ουζούνογλου), Φώτου, Υδραίος, Αυγέρης Δ (9΄ Αναγνώστου Π), Φικάι, Λιάρος, Χασανδρινός, Αναγνώστου Μ, Γάσπαρης (90΄ Σαββόπουλος Β)


Κάντε κλικ στη φωτογραφία για να δείτε το φωτορεπορτάζ