Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Ηρακλής Ψαχνών νικητής του super cup

Ο Ηρακλής Ψαχνών είναι ο φετινός νικητής του super cup επικρατώντας του Ταμυναικού με 3-2( κ.δ. 1-1) στη διαδικασία των πέναλτι.
   Οι παίχτες του Τ.Σπυρόπουλου παρά την διαφορά μίας κατηγορίας που τους χωρίζει από τους αντιπάλους του κατάφεραν να πάρουν το τρόπαιο με τον ίδιο τρόπο που είχαν κατακτήσει το κύπελλο απέναντι στον Λήλα.
Στη σημερινή νίκη του Ηρακλή έπαιξε ρόλο και ότι οι Αλιβεριώτες αγωνίστηκαν με παίχτη λιγότερο από το 71΄ λόγω αποβολής του Αναστασίου Β. με απεθείας κόκκινη.
Παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω της υπερβολικής ζέστης το παιχνίδι είχε ρυθμό και τη νίκη θα μπορούσαν να την πάρουν και οι δύο αν ήταν εύστοχες στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.
Ο Ταμυναικός προηγήθηκε στο 28΄ όταν η μπάλα έφτασε στον Μήτρου από διώξιμο του Μητακίδη και αυτός με άψογο πλασέ άνοιξε το σκορ.
Οι Αλιβεριώτες βρέθηκαν κοντά στο δεύτερο γκολ σε δύο περιπτώσεις όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι στο 35΄ σε σουτ του Κώτση και στο 50΄ σε κεραυνό του Μαλισιώβα.
Οι Ψαχνιώτες μετά το 60΄ πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 65΄ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Σμυρναίο αφού προηγουμένος το σουτ του Δούλου είχε σταματήσει στο δοκάρι.
Οι ισσοροπίες του παιχνιδιού άλλαξαν στο 71΄ λόγω αποβολής του Αναστασίου με τον Γηραιό να παίρνει τα ηνία του παιχνιδιού.
Ο Σμυρνάιος σε δύο περιπτώσεις στο 75΄ και 81΄ δεν κατάφερε να γίνει το πρόσωπο του παιχνιδιού αφού τα πλασέ που επιχείρησε δεν βρήκαν στόχο.
Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση με την κούραση στις προσπάθειες των παιχτών να έχει κάνει την εμφανισή της.

Ο Ταμυναικός προσπάθησε σε δύο περιπτώσεις με τον Κούτρη και Σταμέλο να πάρει το ματς  με τον Ανδρούτσο να δηλώνει παρόν.
Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι με τους  Μητακίδη και Ανδρούτσο να εξελίσσονται σε ήρωες αποκρούοντας τρία και δύο πέναλτι αντίστοιχα.
Από πλευράς νικητών σκόραραν οι Γκάβαλης και Σμυρναίος και με τους Τουρκοχωρίτη Ταψή και Δούλο να μη βρίσκουν στόχο.
Από τους ηττημένους ο μοναδικός που σκόραρε ήταν ο Καρατζάς με τους Μαλισιώβα Αναστασίου Πιλάτη και Κούρτη να αστοχούν

Ταμυναικός Αλιβερίου:
Μητακίδης Αναστσίου Β. Πιλάτης Καρατζάς Φυσαράκης Κοκκάλας ( 60΄ Κούρτης) Κώτσης ( 80΄ Σταμέλος) Αναστασίου Μ. Μαλισιώβας Ραμπαβίλας (65΄ Κρόκος) Μήτρου (100΄ Ρούσσος)
Ηρακλής Ψαχνών
Ανδρούτσος Σκριβάνος Π. του Λ. ( 90΄Κοροβέσης) Δούλος Ταψής Μπελίτσος Γκούρλας ( 119΄ Μαρίνος) Γκάβαλης Τουρκοχωρίτης Σμυρναίος Σκριβάνος Π. του Δ, Σιαράπης.