Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

AO Ωρεών – Ευβοϊκός Γουβών 2-0


Στο πρώτο της παιχνίδι εντός έδρας για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν, ο ομάδα των Ωρεών επιβλήθηκε  των  Γουβών με 2-0 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου ευβοίας.
Το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Νέου Πύργου, στο πρώτο μέρος είχε ρυθμό και ένταση με τις άμυνες των δυο ομάδων να είναι σφιχτές και να μην επιτρέπουν το σκοράρισμα. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν ένα μικρό προβάδισμα κινήσεων κάτι που όμως δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γουρνά κατάφερε να εκμεταλλευτεί πιο αποτελεσματικά τις ευκαιρίες που είχε και περισσότερο την αδράνεια της άμυνας των Γουβών, ο Γαλούπης  (που είχε την ημέρα του) έδωσε  δύο γκολ σε συμπαίκτες του ενώ έχασε και μια καλή ευκαιρία να σκοράρει ο ίδιος.

Φάσεις

19΄ Απ’  ευθείας εκτέλεση φάουλ στη γραμμή της περιοχής απ’ τον Μπερμπεράι,  ο Δημήτρης  Μαυρούτσικος απέκρουσε σωτήρια στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
34΄ Ο Βασιλείου εκτελεί φάουλ και στη συνέχεια με κεφαλιά του  Γιάννη – Φανούρη η μπάλα κατέληξε κόρνερ μετά από απόκρουση του Μάρκου.
35΄ Αμέσως μετά το κόρνερ, ο Γιουκάι σουτάρει από κοντά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
37΄ Από κοντά ο Νίκος Σελίμης στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
38΄ Με πλάγιο δυνατό σουτ ο Αναγνωστάκης στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
44΄ Ο Σταματονικολός βρίσκεται κοντά στο κόρνερ υπό την πίεση του Μπερμπεράι σουτάρει και στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των Γουβών.
53΄ Ο Γαλούπης μπαίνει από δεξιά και με παράλληλο σουτ βρίσκει τον Ρεσούλη μέσα στην μικρή περιοχή του Μάρκου και με κεφαλιά βρίσκει τα δίχτυα και ανοίγει το σκορ για τους Ωρεούς κάνοντας το 1-0.
59΄  Μπαίνει και πάλι ο Γαλούπης στην περιοχή και σουτάρει με στόχο τα δίχτυα, αλλά η μπάλα χτυπάει στο σώμα του Μαργέτη και τερματίζει κόρνερ.
74΄ Και πάλι ο Γαλούπης μπαίνει από δεξιά και με παράλληλη μπαλιά τροφοδοτεί τον Μούστο στο δεύτερο δοκάρι που με πλασέ από κοντά κάνει το 2-0.


Α.Ο. Ωρεών (Γουρνάς): 
Μαυρούτσικος Δ, Φαράντος, Σταματονικολός, Γιουκάι, Βασιλείου, Μαυρούτσικος Ι Φ, Μούστος, Παριανός (46΄  Καραπάνος), Αναγνωστάκης (87΄  Πατσαρούχας), Γαλούπης, Ρεσούλη.



Ευβοϊκός Γουβών (Ανέστης):
Μάρκου, Νικολέρης, Τσούτσικας, Σελίμης Δ, Μαργέτης (71΄ Γιάγκος), Κομποθανάσης, Τουρέ, Ανέστης Χ, Σελίμης Ν (46΄  Σούρλας), Γοργομάτης Ν, Μπερμπεράι

Διαιτητής: Γιάννης Μπούρικας
Βοηθοί: Παυλάτος – Αντωνίου

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφίια που ακολουθεί