Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αιδηψός - Σκεπαστή 3-2, με ανατροπή

Για το Κύπελλο Εύβοιας αγωνίστηκαν χθες ο ΑΟ Αιδηψός και η Σκεπαστή στο γήπεδο των Λουτρών Αιδηψού.
Ένας  ωραίος αγώνας που αν και η ομάδα των Κατσικόγιαννη – Μπεκάκου προηγήθηκε από το πρώτο ημίχρονο με 2 – 0, ισοφαρίστηκε στο δεύτερο μέρος. Έτσι οι ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση και τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να φύγουν με σκορ 3-2.
Στο πρώτο μέρος η Αιδηψός έδειξε να μην βρίσκει τα πατήματά της, δίνοντας την δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να καταφέρουν με τον Γιάννη Ντέντη δύο γκολ και να πάνε με αυτό το αρνητικό σκορ για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος όμως, οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δημητρίου ανέβασαν ρυθμούς και πίεσαν πολύ την άμυνα της Σκεπαστής, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια καταρχήν και στη συνέχεια, στην παράταση, να κάνουν την ανατροπή.

Τα γκολ του αγώνα
12΄ ο Ντέντης κλέβει την μπάλα σε ένα λάθος της άμυνα και από κοντά ανοίγει το σκορ για την Σκεπαστή, 0-1.
24΄ Μετα από εκτέλεση κόρνερ από την Σκεπαστή, στην αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε στην περιοχή του Ψαρρά, ο Ντέντης κλέβει και πάλι και βρίσκει τα δίχτυα για δεύτερη φορά, 0-2.
78΄ Μετα από κόρνερ της Αιδηψού, η μπάλα φτάνει στον Βασιλείου που από κοντά μειώνει, 1-2.
81΄ Μια δημιουργία αποκλειστικά του νεαρού Παπατζίκου έφερε και το δεύτερο γκολ της Αιδηψού, αφού ο «μικρός» έκλεψε ωραία και προωθήθηκε από αριστερά, περνώντας δυο – τρεις αντιπάλους του και δίνοντας έτοιμο γκολ στον Αντριάνο Μπιμπαί , που απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, 2-2.
108΄ Ο Αντριάνο Μπιμπάι δίνει παράλληλη μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι που είναι ο Μακρής και αυτός με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Βασιλείου,  κάνοντας την ανατροπή, 3-2.

ΑΟ Αιδηψός: ( Γ. Δημητρίου)
Ψαρράς, Ζαχαράκης (21΄ Χασανάι), Βασιλείου Γ, Σαμπάι, Αθανασίου, Σιρπτσιόγλου, Μάρκου (46΄ Μπιμπάι Αντρ), Παπατζίκος (104΄ Καραγκούνης), Μακρής (119΄ Κυριακού), Μπιμπάι Τίτο, Φώτου Χ

ΑΟ Σκεπαστής (Κατσικόγιαννης – Μπεκάκος)
Βασιλείου Α, Γερογγιάννης, Αγασιφίτης, Καλλίτσης, Τσούπρος, Καψάλας, Ντέντης, Θαλασσινός Ι τΒ, Δημητρόπουλος (89΄ Γεωργατζής Ν), Καρατζούδης, Γοργομάτης Α

Διαιτητής: Κασομούλης
Βοηθοί: Λιαγκάκης - Αντωνίου

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί

Κ. Παπατζίκος