Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ταξιάρχης – Σκεπαστή 3-2 για το Κύπελο Εύβοιας

Στο γήπεδο του Νέου Πύργου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων του Ταξιάρχη και της νεοφώτιστης στην Α΄ Κατηγορία Σκεπαστής.
Τι παιχνίδι είχε ρυθμό και προσπάθεια και από τις δύο ομάδες, με τον Ταξιάρχη όμως να έχει το προβάδισμα από αρχής. Έτσι το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται γενικά δίκαιο, με την ομάδα του Κώστα Μισιρλή να φεύγει από το γήπεδο με σκορ 3-2.
Στο 19΄ με τον Καραβά να μπαίνει από δεξιά και να έχει και την υποστήριξη του Βασιλείου. Γίνεται το σουτ από πολύ πλάγια και σε κόντρα πάνω στην άμυνα της Σκεπαστής, τελικά βρίσκει τα δίχτυα του Αλεξίου, δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους ( 1-0 ).
ΑΕ ΤΑΞΙΑΡΧΗ

Στο 24΄ ο Τσαμούρογλου αλλάζει στον Δημήτρη Δαρζέντα στο δεύτερο δοκάρι, που κοντινό πλασέ γράφει το 2-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
Στο 52΄ ο Κωνσταντός με πετυχημένη εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 2-1.
Στο 56΄ ο αρχηγός του Ταξιάρχη Σταύρος Καραβάς, με κοντινό πλασέ γράφει το 3-1.
Στο 85΄  μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κατσικόγιαννης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΑΕ Ταξιάρχη:
Μουρίδης, Τσαμούρογλου, Βασιλείου, Καπόλος, Δημητράκης, Λυσσέας, Γκαμίλης, Δαρζέντας Δημ, Καραβάς, Δαρζέντας Αχ, Μπαλαμούτης.

ΑΟ Σκεπαστή:
Αλεξίου, Γερογιάννης, Καρατζούδης, Κατσικόγιαννης, Τσούπρος, Γεωργαντζής, Ντέντης, Παλάτζας, Κωνσταντός, Θαλασσινός Αθ, Γοργομάτης Αν