Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το πρώτο βήμα ανόδου για τη Σκεπαστή, νίκησε 3-0 την Κάρυστο

Η Σκεπαστή νίκησε με σκορ 3-0 την Κάρυστο και έκανε το πρώτο βήμα για την διεκδίκηση της ανόδου στην Α΄  κατηγορία, ενώ ταυτόχρονα έβγαλε νοκ-άουτ την ομάδα της Καρύστου.
Η Σκεπαστή μπήκε μουδιασμένα στο ματς και τα πρώτα 15 λεπτά κύλισαν αναγνωριστικά με μια ευκαιρία για την κάθε ομάδα.
Η Κάρυστος απείλησε , πίεσε και προσπάθησε να σκοράρει νωρίς ώστε να ξαναμπεί στο κόλπο της ανόδου. Σε ένα κόρνερ μάλιστα ο Σταματίου με εντυπωσιακή απόκρουση στη γωνιά του μετά από κεφαλιά του Μ. Σφυρίδη κράτησε το μηδέν για την εστία του.
Όμως η Σκεπαστή ευτύχησε να σκοράρει στο 19' με κεφαλιά "ψαράκι" του Τσούπρου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Θανάση Θαλασσινού (1-0).
Πριν ακόμη κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Σκεπαστή ξανασκόραρε στο αμέσως επόμενο λεπτό. Ο Καψάλας έκλεψε την μπάλα στον άξονα και πάσαρε στον Ζουζουλή στο ύψος του κέντρου, ο οποίος αφού "ξεφορτώθηκε" τον προσωπικό του αντίπαλο με ένα εντυπωσιακό λομπαριστό σουτ από τα 50 μέτρα (και αφού είδε τον τερματοφύλακα Ι. Σφυρίδη έξω από την εστία του) "κρέμασε" τον πορτιέρε της Καρύστου και έγραψε το 2-0.
Από το σημείο εκείνο και μετά, η Σκεπαστή κυριάρχησε, δημιούργησε φάσεις και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς έγινε "ροντέο".
Η Κάρυστος ανέβηκε και πίεσε και έκανε φάσεις, όμως η Σκεπαστή στην κόντρα ήταν εξαιρετική και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ.
Έτσι στο 76' ο Δημήτρης Γερογιάννης που είχε μπει σαν αλλαγή στο 58' στη θέση του Ζουζουλή και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, έγραψε το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.
Η Σκεπαστή θα διεκδικήσει την άνοδο στο τελευταίο ματς κόντρα στο Καλοχώρι/Παντείχι.
Η Κάρυστος ήταν μια πολύ καλή ομάδα με καλή προδιάθεση να παίξει ποδόσφαιρο, προδόθηκε όμως από την ελλιπή προετοιμασία και τραυματισμούς βασικών της παικτών.

Σκεπαστή:
Σταματίου, Θαλασσινός Ι τ. Αθ., Αγιασοφίτης, Καλλίτσης, Τσούπρος, Κωνσταντός (84' Γερογιάννης Π.), Ντέντης (79' Γοργομάτης), Θαλασσινός Ι. τ. Βασ.,, Καψάλας (77' Καρατζούδης), Θαασσινός Θ., Ζουζουλής (58' Γερογιάννης Δ.)

Κάρυστος:
Σφυρίδης Ι., Παπασταματίου, Πανουργιάς (87' Σαρλάνης), Σφυρίδης Μ., Θεολόγου, Μπιθικούκης (77' Αντώνενας), Κασέμι, Παπαδάκης, Αρμύλαγος (71' Τσέπας Γ.), Παναγόπουλος, Πίστας