Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ακαδημία Ιστιαίας – Ολυμπιακός Λίμνης 2-2


Στο παρθενικό της παιχνίδι μετά την επαναδραστηριοποίηση της Ακαδημίας Ιστιαίας, η ομάδα του Γιάννη Βογιατζή αντιμετώπισε το Σάββατο στο γήπεδο της Ιστιαίας, την ομάδα του Ολυμπιακού Λίμνης και τι οποίο ολοκληρώθηκε με ισόπαλο αποτέλεσμα 2-2.
Ο Ολυμπιακός Λίμνης αν και ομάδα της Γ΄ Κατηγορίας αντιμετώπισε την Ακαδημία πολύ δυνατά και αν και ήταν πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή και τελικά δέχθηκε το  τέρμα της ισοφάρισης.

Η Ακαδημία κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 10ο λεπτό με τον Κουκούρα να κλέβει έξυπνα και να σουτάρει από τη γωνία της μεγάλης περιοχής με τον Καλυβιώτη να αποκρούει και η μπάλα να στρώνεται στον Δήμου που αποκοντά πέτυχε το πρώτο γκολ για την ομάδα του, που είναι και το πρώτο της Ακαδημίας μετά την επαναδραστηριοποίησή της, 1-0.

Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Αγέτι στο 25΄ με απευθείας μακρινό φάουλ να σημαδεύει τα δίχτυα του Καρατσόλια, ο οποίος με καταπληκτική εκτίναξη κράτησε το 1-0.

Στο 29΄ ο Δήμου μπαίνει μόνος του και βρίσκεται με τον πορτιέρε της Λίμνης που βγαίνει από την περιοχή και ανατρέπει εσκεμμένα τον επιθετικό της Ακαδημίας, βλέποντας απλά την κίτρινη του Μπούρικα.

Στο 33΄ ο Ολ. Λίμνης εκτελεί φάουλ με τον Τσούρτη και η μπάλα φτάνει στον Στέφο που από την περιοχή με κεφαλιά φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, 1-1.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, στο 43΄ συγκεκριμένα, ο Μακρής εκτελεί φάουλ σχεδόν από το ημικύκλιο της περιοχής του Καρατσόλια ο οποίος σώζει την εστία του με εύστοχη απόκρουση,  η μπάλα κάνει μια δυο κόντρες και φτάνει στον Καψάλα, που αποκοντά σκοράρει και κάνει την ανατροπή για τη Λίμνη, 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε η απόδοση της Ακαδημίας που αν και είχε αρκετές ευκαιρίας κυρίως με τον Δήμου, δεν καταφέρνει κάτι περισσότερο. Μέχρι το 83΄ που ο ο Κουκούρας εκτελεί φάουλ και ο Πέπας κάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το τελικό 2-2.
Να πούμε πως ο Καταραχιάς άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες στο 86΄, αφού είδε για δεύτερη φορά  την κίτρινη του ρέφερι  Μπούρικα.
Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί.