Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος Αγώνας Κολύμβησης από τον ΝOΔ Ωρεών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος αγώνας κολύμβησης αντοχής 2000 μέτρων Νέος Πύργος – Ωρεοί, που οργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεών την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017.
Ο ΝΟΔ Ωρεών σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ωρεών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέου Πύργου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, πραγματοποίησαν έναν πολύ καλό αγώνα που άφησε ικανοποιημένους όλους όσους συμμετείχαν ή τον παρακολούθησαν.

Πήραν μέρος 23 άντρες, 9 γυναίκες και 2 άντρες με ειδικές ανάγκες. Ο χρόνος τερματισμού του πρώτου άντρα είναι 23 λεπτά και 51΄, ενώ για τις γυναίκες ο χρόνος της πρώτης είναι 35 λεπτά και 48΄. Σημαντικό το γεγονός πως τερμάτισαν όλοι οι κολυμβητές που πήραν μέρος.

Παραυρέθηκαν στην εκδήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού - Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιάννης Κοντζιάς, η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου Σπανού, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Θανάσης Σπανός, ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Ωρεών Κυριάκος Βογιατζής, ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Αιδηψού Δημήτρης Αγγελόπουλος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ωρεών Γ. Καλόγερος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως φέτος, όπως και πέρσι, τις δύο πρώτες θέσεις στους άντρες πήραν τα αδέλφια Στέλιος και Χρήστος Πανάρετος, ενώ τρίτος είναι ο Φιρφιλιώνης Αντρέας – Σταύρος.

Στις γυναίκες πρώτη είναι η Λαϊνά Ναταλία, δεύτερη η Αγγελέτου Νικολέτα και τρίτη η Ασημακοπούλου Παναγιώτα. Στην ειδική κατηγορία πήραν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Χαρίδημος Θεοδώρου και Νίκος Σέρμπης.

Σαν πιο μεγάλος σε ηλικία κολυμβητής, βραβεύτηκε ο Σπύρος Βόρρης (γεννημένος το 1950).

Στο τέλος του αγώνα ο Γενικός Έφορος του ομίλου Κώστας Μπάμης μας είπε: "ο κολυμβητικός αγώνας μεγάλων αποστάσεων Νέος Πύργος - Ωρεοί έχει γίνει πιά θεσμός, με συμμετοχές όχι μόνο απο την περιοχή αλλά απο όλη την Ελλάδα πράγμα που το επιβεβαιώνουν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες. Μάλιστα κάθε χρόνο ο αγώνας γίνεται καλύτερος και έχει μεγάλη σημασία η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, όπως οι τοπικοί Σϋλλογοι καθώς και οι αλλιείς που με τα 10 σκάφη τους συνόδευσαν τους κολυμβητλες με πλήρη ιατρική βοήθεια, που ευτυχώς δεν χρειάστηκε".

Δείτε Video με την εκκίνηση του αγώνα κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί

http://diavlosnews.gr/diavlos/index.php/en/2016-07-18-09-32-17/ekdiloseis/1951-me-epityxia-pragmatopoiithike-o-3os-agonas-kolymvisis-apo-ton-nod-oreon


Δείτε  φωτορεπορτάζ από τον αγώνα κολύμβησης κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί

https://photos.app.goo.gl/3zufbMIOSaimuC153