Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με ανατροπή η Σκεπαστή, τερμάτισε 2η με πρώτο σκόρερ του ομίλου τον Δ. Ζουζουλή

Σε ένα καλό παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας,  η Σκεπαστή νίκησε 2-1 τα Βασιλικά με ανατροπή και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στον αγώνα Ταξιάρχης - Δόξα Προκοπίου, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην Κατηγορία.
Μόλις στο 5ο λεπτό ο Πολίτης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, η άμυνα των φιλοξενούμενων ολιγώρησε και ο Σταματούλας με προβολή έκανε το 1-0.
Ακολούθως η Σκεπαστή πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε αφόρητα την εστία του Αντωνίου αλλά στην τελική προσπάθεια ήταν άστοχη!
Από το 10ο ως το 45ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν σωρεία ευκαιριών να ισοφαρίσουν αλλά και να προηγηθούν.
Τρεις φορές ο Ζουζουλής από πλεονεκτική θέση αστόχησε, δύο φορές ο Ντέντης, ενώ κεφαλιά του Θανάση Θαλασσινού, μετά από σέντρα του Πάρη Γεωργίου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και την ίδια κατάληξη είχε και απευθείας χτύπημα φάουλ του Ζουζουλή.
Έτσι το ημίχρονο βρήκε τον Ατρόμητο να προηγείται 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Σκεπαστή αύξησε την πίεση χωρίς όμως να σκοράρει και έτσι ανέλαβε να καθαρίσει ο αρχηγός Γιάννης Θαλασσινός.
Κατ΄  αρχάς με εξωτερικό "μυτόφαλτσο" έξω από την περιοχή στο 75ο λεπτό και στο 83 με σουτ μέσα από την περιοχή εκμεταλλευόμενος εξαιρετική κάθετη πάσα του Κωνσταντού.
Η νίκη της Σκεπαστής κρίνεται δίκαιη καθώς ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς. Ο Ατρόμητος πάλεψε με το γνωστό πάθος του αλλά η κούραση σε συνδυασμό με την υποχρεωτική αλλαγή του Σταματούλα (αποχώρησε με θλάση στο 25ο λεπτό) έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων.

Πρώτος σκόρερ τoυ ομίλου  ο Δημήτρης Ζουζουλής



Ο νεαρός στραϊκερ της Σκεπαστής επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο την εκτελεστική του δεινότητα αφού κατάφερε να πετύχει 24 γκολ και να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ του ομίλου.

Το επίτευγμα του Δημήτρη αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε ότι από τις 6 Νοεμβρίου 2016 υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία γεγονός που τον υποχρέωσε να λείπει από κάποια παιχνίδια αλλά και από το Νοέμβριο και μετά να αγωνίζεται απροπόνητος.

Ο Ζουζουλής απέδειξε πως πρέπει να αγωνίζεται σε μεγαλύτερες κατηγορίες και οι πληροφορίες μας λένε πως ήδη έχει προτάσεις από ομάδες της Αθήνας για να συνεχίσει εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα.