Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕ Ιστιαίας - Τηλυκράτης 1-0, με το πιο γρήγορο γκολ της Γ΄Εθνικής!


Άλλη μια νίκη για την ΑΕ Ιστιαίας σήμερα απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας με 1-0, μια νίκη που αν και βαθμολογικά δεν προσδίδει κάποια σημαντική διαφορά, παρόλα αυτά όμως ισχυροποιεί την ομάδα της Ιστιαίας σε μια πολύ καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
Η Ιστιαία σήμερα μπήκε δυναμικά από το πρώτο δευτερόλεπτο και με ένα γκολ από τα αποδυτήρια, μιας και με το εναρκτήριο λάκτισμα η μπάλα μπήκε στην περιοχή του Καραγιάννη όπου ο Κατάρης με κεφαλιά προσπάθησε να διώξει, η μπάλα στρώθηκε στον Χαραλαμπίδη και ο οποίος με σουτ – κανονιά βρήκε στο στη συμβολή των δοκαριών τα δίχτυα του Τηλυκράτη, μόλις στο 30 δευτερόλεπτο, πετυχαίνοντας  ίσως το πιο γρήγορο γκολ της Γ΄ Εθνικής αλλά και το γκολ της νίκης για την ομαδα του Παπανικολάου.
Στα πρώτα 25 περίπου λεπτά η Ιστιαία είχε μια πολύ καλή παρουσία στο γήπεδο, στη συνέχεια η ομάδα του Πατζιάρα ανέκαμψε και έφερε το παιχνίδι στα ίσια, μάλιστα  έχασε ευκαιρίες για σκοράρισμα, όπως έχασε αρκετές και η ομάδα των γηπεδούχων.
Κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου που πραγματοποίησε η ΑΕ Ιστιαίας με έπαθλο ένα σκούτερ. Τυχερός λαχνός αυτός με το νούμερο 1539.
Επίσης να αναφέρουμε πως στο παιχνίδι «εισέβαλε» ένας απρόσκλητος φίλαθλος: ένα σκυλάκι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διεξαγωγή του πρώτου μέρους με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας και αρχηγός της Ιστιαίας Γιώργος Πανάκης ανέλαβε να το οδηγήσει στην κερκίδα, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα ο αγώνας.

Α.Ε. Ιστιαίας (Παπανικολάου):
Μάλτζαρης, Μπουλγκουρίδης, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Γεωργιάδης, Στεργίου Α, Χαραλαμπίδης, Ηλιόπουλος  (67΄Θόρια), Νικολέτος  (80΄Συκάς), Αλεξίου  (88΄Μακρής)


Τηλυκράτης Λευκάδας  (Πατζιάρας):
Καραγκούνης, Βρεττός  (31΄ Περιστέρης, 77΄Βασιλείου), Κατάρης, Μπορδοβάλης, Ιασωνίδης, Ορφανός, Μπαλή  (49΄Ππαδόπουλος), Κοντογιάννης, Σιδέρης, Μακρυγιάννης.

δηλώσεις Λάκη Παπανικολάου (Ιστιαία)



Δηλώσεις Πατζιάρα (Τηλυκράτης)



Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί