Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με νίκη ολοκλήρωσε τις εκτός έδρας υποχρεώσεις του ο Ν.Ο.Χ.

Τους 3 βαθμούς της νίκης κατέκτησε ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδος επικρατώντας εκτός έδρας της Νίκης Βόλου με 11-10 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας.

 Η ομάδα της πόλης μας παρατάχθηκε στο παιχνίδι με αρκετές απουσίες (μία εξ’ αυτών ήταν και ο προπονητής Δημήτρης Σελετόπουλος) έχοντας να αντιμετωπίσει μία νεανική ομάδα που ήθελε πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου ο αγώνας αναμενόταν ιδιαίτερα αμφίρροπος, με τους αθλητές των 2 ομάδων να επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις, καθώς ήταν ισόπαλοι στο σκορ μετά το τέλος του ημιχρόνου (5-5).

 Σ’ αυτό το σημείο του ματς μίλησε για άλλη μία φορά η εμπειρία και οι σωστές επιλογές των φιλοξενούμενων, οι οποίοι πήραν προβάδισμα 3 γκολ που το διατήρησαν έως και 2 λεπτά πριν από τη λήξη. Εκεί, η χαλάρωση και η συσσωρευμένη κούραση του Ν.Ο.Χ. όπως επίσης και η σχεδόν εχθρική διαιτησία που αντιμετώπισε η ομάδα (12-3 οι ποινές) έφεραν το παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού, με τους γηπεδούχους να χάνουν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Την επόμενη Τετάρτη, 3 Μαΐου στις 8:00 μ.μ.,  ο «Ιππόκαμπος» υποδέχεται την ομάδα του Χαϊδαρίου στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας. Η ομάδα μας χρειάζεται τη βοήθεια και τη στήριξη όλων των Χαλκιδέων φίλων του αθλήματος, στην προσπάθεια που κάνει να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο.

Στην αποστολή της ομάδας του Ν.Ο.Χ. συμμετείχαν οι υδατοσφαιριστές: Δημήτρης Πουλής, Αντώνης Τρίκας (τερματοφύλακες), Νίκος Κοκάλας (2 γκολ), Πάρης Γάτος, Γιάννης Αλαφάκης (αρχηγός), Παύλος Μερκουριάδης (1 γκολ), Κων/νος Κόρακας (4 γκολ), Ορέστης Τριανταφύλλου, Παναγιώτης Κοκορίκος, Κων/νος Μπουρνάζος (4 γκολ), Νίκος Μερκουριάδης, Νίκος Βλάχος Προπονήτρια: Πηνελόπη Πουλή  Έφορος τμήματος υδατοσφαίρισης: Δημήτρης Βλάχος
Σκορ αγώνα: 10-11.
Tα 8λεπτα 3-4, 2-1, 1-4, 4-2